Το smartwatch είναι το τελευταίο τεχνολογικό gadget που έχει καταφέρει να βρει φανατικό κοινό, ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες. Τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά πλέον διαθέτουν πολλές λειτουργίες και εφαρμογές, κάνοντας την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Πίστευες πριν μερικά χρόνια ότι θα μπορούσες να τραβάς φωτογραφίες ή να απαντάς σε κλήσεις χρησιμοποιώντας το ρολόι σου; Ότι θα βλέπεις τα social media posts και τις ειδοποιήσεις; Και αυτές είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες των smartwatches, καθώς λειτουργούν περίπου όπως ένας μίνι υπολογιστής. Αν νιώθεις έτοιμη να αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου smartwatch, σου προτείνουμε να σκεφτείς ένα smartwatche της Vogue που συνδυάζει κομψό σχεδιασμό και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες.

Το 1ο smartwatch από τη VOGUE Watch and Jewellery

Το στιλ, το χρώμα και τα σχέδια ενός ρολογιού είναι που κάνουν πολλές φορές τη διαφορά. Το Cosmic Smartwatch από τη VOGUE Watches and Jewellery καλύπτει κάθε απαίτηση, χωρίς να υπολείπεται σε σχεδιασμό, συμπληρώνοντας μοναδικά κάθε εμφάνιση. Διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες, για τη διευκόλυνση του απαιτητικού lifestyle της σύγχρονης γυναίκας. Με τέσσερα διαφορετικά θέματα οθόνης, προσαρμόζεται σε κάθε look, ενώ η οθόνη αφής προσφέρει τη μέγιστη ευκολία στη χρήση.

Το Cosmic είναι το 1ο smartwatch που παρουσίασε η VOGUE Watch and Jewellery, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις και τις καρδιές των απανταχού fashionistas. Το smartwatch διατίθεται σε ροζ χρυσό μπρασελέ και κάσα με 4 διαφορετικά σχέδια επιλογής οθόνης. Τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του με την ανίχνευση UV, εύρεση κινητού, καθιστική υπενθύμιση, ενημέρωση καιρού, καταγραφή ύπνου αλλά και λειτουργία μην ενοχλείται, προσαρμόζονται σε κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας έναν ιδανικό σύμμαχο.

Με την ευκολία στην ενημέρωση κατά τη λήψη notifications από αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα αλλά και social media, δεν χάνεται καμία στιγμή. Η παρακολούθηση της προόδου του κάθε workout γίνεται παιχνίδι με την καταγραφή απόδοσης, παλμών και θερμίδων.

Μάθε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: HUAWEI Watch 3 Series: Πως ένα smartwatch αλλάζει τον τρόπο που βιώνουμε την τεχνολογία | Thats Life. Life as it is!