Το σωστό κούρεμα είναι ό,τι πιο σημαντικό για τα μαλλιά σας. Μην κάνετε τσιγκουνιές και επιλέξτε ένα επώνυμο και καλό κομμωτήριο, καθώς οι ειδικοι κομμωτές που θα συναντήσετε εκεί μπορούν να σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, γνωρίζοντας τι σας πηγαίνει φροντίζοντας την ποιότητα της τρίχας σας. Επιπλέον, ξέρουν τις τάσεις της μόδας ώστε να σας φτιάξουν τη διάθεση και να σας ανανεώσουν ψυχικά. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αν η τρίχα καταστραφεί δύσκολα αναδομείται! Επίσης, ένα όμορφο κούρεμα αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά που κάθε άνθρωπος έχει, καθώς ένα ωραίο κεφάλι είναι το πρώτο που κοιτάμε όλοι.

Εμείς, πήγαμε στο “Τhe KUT byKikeris Unique Team” στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 103 στο Νέο Ψυχικό, καθώς θέλαμε να ανανεωθούμε και να αλλάξουμε ολοκληρωτικά κουπ και χρώμα μαλλιών.Ανήκει στον όμιλο Τέλη Κίκερη που διατηρεί  μεγάλη παράδοση στο χώρο της ομορφιάς. Ο χώρος είναι άνετος, ζεστός και φιλικός όπου κυριαρχεί το ξύλο, το μέταλλο και τα φυτά, στον οποίο οι πελάτες δέχονται την περιποίηση των πιο δημιουργικών και fashionable hair stylists & hair experts.

Στο “The KUT by Kikeris Unique Team” λειτουργεί και χώρος για τους άνδρες που επιλέγουν εξειδικευμένη και προσεγμένη, έως την τελευταία λεπτομέρεια, φροντίδα για τα μαλλιά τους και την επιδερμίδα του προσώπου τους. Το “The KUT by Kikeris Unique Team” λειτουργεί Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-20:00 και Τετάρτη, Σάββατο από τις 09:00-18:00. Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-6718185. Αναμφίβολα, θα ενθουσιαστείτε από το αποτέλεσμα και η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει στα ύψη.