Η νέα συλλογή της VANS όχι μόνο θα σε εντυπωσσιασεί αφού για ακόμη μια φορά η καλαισθήσια δεσπόζει, αλλά δεν θα την αποχωριστείς κιόλας στις κακές καιρικές συνθήκες. Διότι η ανδρική και γυναικεία συλλογή ρούχων και παπουτσιών All Weather ΜΤΕ, είναι σχεδιασμένη για να αντέχει ακόμα και στις πιο αντίξοες ημέρες.

Εμπνευσμένη από τα στοιχεία της φύσης, η νέα συλλογή της Vans All Weather MTE, για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016 αντικατοπτρίζει την καινοτομία της Vans. H τεχνολογία durable water repellant (DWR), την οποίο διαθέτουν τα νέα – εξελιγμένα μπουφάν και jackets της Vans, προστατεύει από την βροχή και το κρύο κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

vans_fw16_all-weather-mte-collection_a

 

Για πρώτη φορά η Vans παρουσιάζει γυναικεία All Weather ΜΤΕ συλλογή, που περιλαμβάνει τα Off Key Parka MTE και Fuego Parka MTE. Έχουν σχεδιαστεί σε πιο μακρυά γραμμή με durable water repellant (DWR) τεχνολογία για μέγιστη προστασία στα υγρά κλίματα. Ένα άλλο αγαπημένο γυναικείο κομμάτι της συλλογής είναι το σακάκι Diggit ΜΤΕ, το οποίο διαθέτει ένα ψηλό καπιτονέ λαιμό, συνδυάζοντας τη ζεστασιά με τη μόδα.

vans_fw16_all-weather-mte-collection

 

Η συλλογή ρούχων και παπουτσιών της Vans All Weather MTE είναι ήδη διαθέσιμη στο official Vans store, στα Vans corners των καταστημάτων Attica, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες της συλλογής:

Vans.com/AllWeather.

vans_fw16_all-weather-mte-collection_d