Αν και ο εορτασμός του Halloween δεν έχει ρίζες ελληνικές, όλες οι πολυεθνικές εταιρίες που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται στην πατρίδα μας έχουν εντάξει μέσα στον Οκτώβριο events αλλά και προϊόντα που αφορούν το εν λόγω έθιμο.

Το Halloween γιορτάζεται πολύ στις στην Αμερική ( αγγλοσαξονικές χώρες) , την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Ελβετία, την  Άπω Ανατολή, την  Κίνα, την Ιαπωνία, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι.

Στην Ιρλανδία γιορτάζουν το τέλος της σοδειάς και όπως θα έχετε δει και σε πολλές ταινίες στολίζουν τα σπίτια, τα μαγαζιά και την ύπαιθρο με φωτάκια και κολοκύθες.

Στα πλαίσια του εορτασμού διαβάζονται ιστορίες και ταινίες τρόμου, γίνονται πάρτι μεταμφιεσμένων ενώ  γιορτάζουν τη μεταβατική περίοδο από το φθινόπωρο προς τον χειμώνα.

Στη χώρα μας δε γιορτάζεται όπως στην Αμερική με χτυπήματα στις πόρτες για κεράσματα αλλά σίγουρα γίνονται πολλά θεματικά party σε club και εστιατόρια για νέους.

Η Bershka παρουσιάζει μία κολεξιόν για το Halloween με τους κλασικούς ήρωες των ταινιών τρόμου για σένα που θέλεις να μπεις στο κλίμα και να εξωτερικεύσεις την πιο cool πλευρά σου.

Τι θα έλεγες αν γινόσουν Δράκουλας για μια στιγμή;

Αυτό το Halloween μπορείς να το κάνεις χωρίς πρόβλημα γιατί η Bershka δημιούργησε ένα φίλτρο αποκλειστικά για το Instagram. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείς να μεταβείς σε αυτό. Από τώρα, εξαρτάται από σένα ποιον θέλεις να τρομάξεις.

Για το λόγο αυτό, η Bershka παρουσιάζει μία capsule κολεξιόν με δύο από τα είδωλα των πιο ξακουστών ταινιών τρόμου όλων των εποχών: Του Δράκουλα και του Φρανκεστάιν.

Αυτή τη φορά θα μπορέσεις να φορέσεις αυτά τα κλασικά κομμάτια με τους ήρωες στην αρχική τους έκδοση της δεκαετίας του ΄30.

 

Η κολεξιόν αποτελείται από διάφορα μπλουζάκια, φούτερ και πουκάμισα για αγόρια και κορίτσια (μπορείς να τα ανταλλάξεις όπως θέλεις). Αν δεν σου αρέσει να μεταμφιέζεσαι, μην ανησυχείς… πήγαινε στο πλησιέστερο κατάστημα Bershka ή στο Bershka.com από τις 18 Οκτωβρίου και ψάξε το τέλειο outfit γι’ αυτή τη νύχτα τρόμου, δεν θα αφήσεις κανέναν αδιάφορο.