Οι απαιτήσεις τροφοδοσίας, με δεδομένη την αύξηση του αριθμού των συσκευών, έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Συχνά καταφεύγουμε σε κοινά πολύπριζα, και μάλιστα -κατά περίπτωση- σε περισσότερα από ένα, πάνω στα οποία «κρέμονται» οι φορτιστές από τις διάφορες συσκευές. Το αποτέλεσμα είναι συχνά άκομψο -όσο ένα μάτσο καλώδια- και βέβαια όχι τόσο πρακτικό…

Εκτός αν προτιμήσετε την all-in-one λύση της Smart Electronics, που είναι διαθέσιμη μόνο με 17,90€ και είναι ένα χρήσιμο πολυεργαλείο, αφού σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε. Ας δούμε γιατί:

Πρόκειται για ένα πολύπριζο μικρό σε διαστάσεις, και αρκετά φορητό ώστε να αποτελέσει τέλεια πρόταση και για τα ταξίδια σας.

Απλά το συνδέετε στη μοναδική -συνήθως- πρίζα του ξενοδοχείου και έχετε αμέσως τρεις υποδοχές σούκο και 6 θέσεις USB, ώστε να φορτίσετε τα κινητά αλλά και τα gadgets σας, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε τους φορτιστές κάθε συσκευής!

Είναι κατασκευασμένο από αντιπυρικά υλικά, ενώ το κάτω μέρος του είναι αντιολισθητικό, ώστε να μην «γλυστράει» σε καμία επιφάνεια.

Επιπλέον προσφέρει και προστασία κατά των διακυμάνσεων στην παροχή ρεύματος, με έναν διακόπτη που ενεργοποιείται και απενεργοποιείται τόσο χειροκίνητα, με πλήκτρο, όσο και αυτόματα, σε περίπτωση ανίχνευσης spikes.

Ως εκ τούτου είναι ιδανικό τόσο για το σπίτι όσο και για το γραφείο, όπου δηλαδή έχουμε συσκευές ευαίσθητες στις διακυμάνσεις του ρεύματος, κάτι αρκετά συνηθισμένο στη χώρα μας.

Η κατασκευή είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το καλώδιο της κεντρικής παροχής, που έχει μήκος 1 μέτρο, αντέχει να το συνδέσετε και αποσυνδέσετε μέχρι 10.000 διαδοχικές φορές! Πως λέμε για μια ζωή;

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο χρήσιμο και πρακτικό είναι. Θέλετε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες; Σημειώστε λοιπόν: περιλαμβάνει 6 θύρες USB με συνολική παροχή ισχύος 17 watts ενώ οι 3 πρίζες schuko υποστηρίζουν ισχύ μέχρι και 2.500 watts, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε ακόμα και μικρές οικιακές συσκευές, όπως ανεμιστήρες και ηλεκτρικές σόμπες!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics και διατηρήστε μόνιμα τις συσκευές σας φορτισμένες με άνεση και στυλ!