Γιατί ο Batman είναι λίγο… ντεμοντέ!

Η πραγματικότητα (αν η Βόρειος Κορέα δεν έχει ξεκινήσει τα πειράματα) αναφέρει πως ακόμη ο άνθρωπος δεν έχει αναπτύξει υπερφυσικές ικανότητες. Η φύση όμως έχει προβλέψει για να δώσει μια… ώθηση στον άνθρωπο. Ξέρεις τι πρέπει να τρως για να βλέπεις σαν γεράκι; Για να αποκτήσεις την δύναμη του Hulk; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις

Super όραση

Δυο συστατικά χρειάζεσαι για να βλέπεις μέχρι και την κουκκίδα της κουκκίδας: Λουτεΐνη και Ζεαξανθίνη.

Οι επιστήμονες του Heinrich Heine University (σαν δεξί μπακ είναι το όνομα του τύπου) ανακάλυψε πως οι δυο αυτές ουσίες μπορούν να φιλτράρουν την όραση μέσα σε μπλε φως.

Για να μην στα πολυλογώ, το σπανάκι είναι το κλειδί. Αν τρως 12 mg την ημέρα θα λαμβάνεις αρκετό ποσοστό από τις θαυματουργές ουσίες. Και θα βλέπεις σαν τον Hawkeye από τους Avengers (ΟΚ, δευτερεύων χαρακτήρας…).

Super δύναμη

Hulk δεν μπορείς να γίνεις εκτός αν έχεις κανένα μηχάνημα με ακτίνες gamma στο υπόγειό σου. Επειδή οι πιθανότητες να συμβαίνει αυτό είναι μηδενικές, για να αποκτήσεις δύναμη στο full η μαγική λέξη είναι:πρωτεΐνη.

Πριν τρέξεις να πάρεις την σκόνη σε πρωτεΐνη, να σε ενημερώσω πως μπορείς να την λάβεις από το κρέας, τους ξηρούς καρπούς (άνευ ουσκίου δίπλα) και το τυρί. Αν κόψεις και τους υδατάνθρακες σε έξι εβδομάδες θα έχεις γίνει… φέτες!

Super συγκέντρωση

Τι είναι ένας άνθρωπος χωρίς μυαλό και μόνο μυς; Τίποτα! Για να έχεις τον εγκέφαλο του Xavier των Χ-Μεν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να λαμβάνεις 15 mg νιασίνης ημερησίως.

Μην τρομάζεις, δεν είναι κακό. Γιατί νιασίνη λαμβάνεις από τα ψάρια και τα πουλερικά. Κράτα το δεύτερο, γιατί το στήθος γαλοπούλας έχει 6mg νιασίνης και φουλ πρωτεΐνη. Με ένα σμπάρο… δυο τρυγόνια!

Super νεότητα

Αφού γίνεσαι Superman, γίνε για πάντα. Τον έχεις δει να γερνάει; Όχι! Εεε, ούτε εσύ. Για να είσαι πιτσιρίκος εσαεί (όπως κατάλαβες από την λέξη, εγώ δεν είμαι), θα χρειαστείς την ασταξανθίνη. Θα αναρωτηθείς τώρα που θα την βρεις.

Στον σολομό είναι η απάντηση, ο οποίος θεωρείται ως η καλύτερη τροφή που μπορεί να φάει ο άνθρωπος. Τα ωμέγα-3 λιπαρά που διαθέτει θα σε κάνουν Superman και σε άλλους τομείς. Ναι και στο σεξ!

Δες ΕΔΩ πως θα αποκτήσεις μυθικά τρικέφαλα