Για πολλούς άντρες, η περιποίηση της επιδερμίδας ή αλλιώς η ρουτίνα ομορφιάς είναι μια νέα προσθήκη στο λεξιλόγιο τους, πόσο μάλλον στα ντουλάπια του μπάνιου τους. Η πιο συνηθισμένη ρουτίνα περιποίησης αποτελείται από σετ που έρχονται στα χέρια του ως δώρα. Όμως πρέπει να πείσουμε όλους τους άντρες εκει έξω πως πρέπει να το κα΄νουν κάθε μέρα και θα το καταφέρουμε, αφού τα οφέλη είναι μοναδικά.

Βήμα 1 Απολέπιση (2-3 φορές την εβδομάδα, 30 δευτερόλεπτα)

Το πρώτο βήμα είναι η απολέπιση που χρησιμεύει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και του σμήγματος. Ένα προϊόν απολέπισης διεισδύει επίσης στους πόρους και ξεμπλοκάρει τις βαθιές ακαθαρσίες.

Βήμα 2 Καθαρισμός (Καθημερινά, 30 δευτερόλεπτα)

Ο καθαρισμός είναι το πιο σημαντικό βήμα της καθημερινής ρούτινας περιποίησης της επιδερμίδας. Στη διάρκεια της ημέρας εκτίθεται σε ακαθαρσίες, βακτήρια και παράγει σμήγμα που συσσωρεύεται στην επιφάνεια. Ο καθορισμός το αφαιρεί και βοηθά τους φραγμένους πόρους.

Βήμα 3 Ενυδάτωση (Καθημερινά, 10 δευτερόλεπτα)

Το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα είναι η ενυδάτωση που συσφίγγει το δέρμα, αντικαθιστά τα θρεπτικά συστατικά και φυσικά ενυδατώνει την επιδερμίδα. Επιπλέον, σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα πάνω στο δέρμα που σε προστατεύει.

Αν είσαι άντρας και ψάχνεις μια νέα skincare ρουτίνα ή θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον αγαπημένο σου η LAB SERIES απευθύνεται στους άνδρες που ξέρουν τι θέλουν. Με τη φιλοσοφία της Νέας Υόρκης βαθιά χαραγμένη στο DNA της, από το 1987 προωθεί σε πάνω από 30 χώρες το μήνυμα ότι όλα είναι δυνατά.

Με δεδομένη τη διαφορά ανάμεσα στην ανδρική και τη γυναικεία επιδερμίδα, δημιουργεί προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης για τους άνδρες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Με ελαφριές συνθέσεις που απορροφώνται γρήγορα και customfit solutions, προκαλούν τον άντρα του σήμερα να τα δοκιμάσει και να τα κάνει τους ‘’go-to’’ συνοδοιπόρους του στις καθημερινές του περιπέτειες.

                       

Cleanse, Shave, Treat. Το brand κατατάσσει την ανδρική περιποίηση σε τρεις βασικές κατηγορίες. Ξεκινάει από τον καθαρισμό, με προϊόντα όπως το MULTI-ACTION FACE WASH, έναν πολυτελή αφρό καθαρισμού και ελαφριάς απολέπισης που ικανοποιεί τις ανησυχίες και τις ανάγκες κάθε ανδρικής επιδερμίδας. Συνεχίζει με το ξύρισμα και προϊόντα όπως το ELECTRIC SHAVE SOLUTION, ένα συμπυκνωμένο προϊόν για ηλεκτρικό ξύρισμα με την ελάχιστη προσπάθεια και το RAZOR BURN RELIEF ULTRA, μία ελαφριά και απαλή lotion που προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον ερεθισμό και τις κοκκινίλες που προκαλεί το ξύρισμα μέχρι το THE GROOMING OIL 3-IN-1 SHAVE & BEARD OIL,  ένα προϊόν με θρεπτικά έλαια και βιταμίνες που περιποιείται τόσο την επιδερμίδα όσο και τα γένια. Για την ολοκλήρωση της περιποίησης, προτείνεται η ενυδατική κρέμα MAX LS AGE-LESS POWER V LIFTING CREAM, που βοηθά στον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος και προσφέρει σφριγηλότητα.