Το φθινόπωρο είναι αναμφισβήτητα η τέλεια εποχή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι γυμναστικής. Καθώς ο καθαρός αέρας εισάγει μια αίσθηση ανανεωμένης ενέργειας, θέτει επίσης το ιδανικό σκηνικό για την έναρξη μιας γυμναστικής που απαιτεί πειθαρχία και αφοσίωση. Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν, οι αθλητές μπορούν να προπονούνται άνετα χωρίς την καταιγιστική ζέστη του καλοκαιριού ή το τσουχτερό κρύο του χειμώνα. Επιπλέον, το φθινόπωρο φέρνει μαζί του ένα νέο κύμα ενθουσιασμού, καθιστώντας το ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη γυμναστική. Για την περαιτέρω ενίσχυση των κινήτρων μας, η επιλογή των ιδανικών ρούχων γυμναστικής παίζει καθοριστικό ρόλο. Φορώντας κομψά, άνετα ρούχα όχι μόνο εξασφαλίζουν ευκολία στην κίνηση, αλλά και ενσταλάζουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης που μπορεί να είναι μια ισχυρή κινητήρια δύναμη για να συνεχίσετε.

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής Oysho Training έρχεται με ανανεωμένο look και νέες μορφές προπόνησης.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, η δωρεάν εφαρμογή fitness, yoga, pilates και running εξελίσσεται συνεχώς με στόχο να προσφέρει στον χρήστη μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και μια ολοκληρωμένη εμπειρία άσκησης.

Στην τελευταία ενημέρωσή του, το Oysho Training περιλαμβάνει περισσότερες μορφές προπόνησης που θα βοηθήσουν τον χρήστη να γυμναστεί πιο εντατικά:

  • Gym Train: μια νέα ενότητα που περιλαμβάνει ρουτίνες για το γυμναστήριο με σύντομα, δυναμικά βίντεο προπονήσεων που συνοδεύονται από τεχνικές εξηγήσεις, συμβουλές και πληροφορίες για τη χρήση των οργάνων.
  • Tabata: προπονήσεις βασισμένες στη μέθοδο Tabata, που χαρακτηρίζεται από πολύ εντατικά διαστήματα άσκησης, με τη μουσική να παίζει βασικό ρόλο στον συγχρονισμό των ρυθμών και στον έλεγχο της προσπάθειας.
  • Μαθήματα με trainers διαφόρων επιπέδων: τα νέα μαθήματα Fitness και Cardio Dance προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χρήστη. Κάθε μάθημα έχει έως και τρεις trainers, που ο καθένας τους ειδικεύεται σε ένα διαφορετικό επίπεδο: βασικό, μεσαίο ή προχωρημένο.Έτσι, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί το μάθημα ανάλογα με τις ικανότητές του, όποιο κι αν είναι το επίπεδό του.

Η εφαρμογή έχει μαθήματα σε 4 γλώσσες (Ισπανικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά) και είναι διαθέσιμη σε πάνω από 20 χώρες: Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία, Μεξικό, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Πολωνία, Ελλάδα, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία, Κροατία, Ρουμανία, Τσεχία και Βουλγαρία.

Όταν τα ζωηρά χρώματα του φθινοπώρου συνδυάζονται με τη σωστή ενδυμασία γυμναστικής, δημιουργεί μια αρμονική συνέργεια που τροφοδοτεί τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα, καθιστώντας την εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε αυτό το εξαιρετικό ταξίδι.

Διάβασε επίσης:

Η συγκλονιστική αλήθεια για την προπόνηση EMS: Γιατί αξίζει κάθε παλμό!