Το πλυντήριο όσο καλό και να είναι αν εμείς δεν ξέρουμε τους βασικούς κανόνες πλυσίματος και δε χρησιμοποιούμε το σωστό απορρυπαντικό το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε ρούχα γαριασμένα, με μεταβολή του αρχικού χρώματος. Επίσης, οι ίνες θα καταστραφούν ευκολότερα, θα δημιουργηθούν κόμποι και μην εκπλαγείς  αν βγάζοντας ένα πουλόβερ από το πλυντήριο να έχει μετατραπεί σε μωρουδιακό.
Τι πρέπει να κάνεις βήμα προς βήμα:
1.Ξεχωρίζεις τα άπλυτα με βάση το χρώμα. Μόνο όταν βιάζεσαι πολύ χρησιμοποίησε χρωμοπαγίδα. Ξεχωριστά λοιπόν τα λευκά, τα σκούρα και τα χρωματιστά. Βέβαια, τα ανοιχτά χρώματα  μπορείς να τα πλύνεις μαζί με λευκά καθώς κατά κανόνα δεν ξεβάφουν.
2. Κοιτάς τις ετικέτες των ρούχων και δεν κάνεις του κεφαλιού σου. Αν ένα ρούχο θέλει στεγνό καθάρισμα θα το καταστρέψεις ακόμη κι αν το πλύνεις στο χέρι.
2. Τα λευκά για να μη γαριάζουν τα πλένουμε και σε υψηλή θερμοκρασία ώστε να καθαρίζουν σωστά και σε βάθος.
3. Εσώρουχα, μάλλινα, μεταξωτά και γενικώς ευαίσθητα τα πλένεις στο πρόγραμμα για ευαίσθητα που περιλαμβάνει κρύο νερό, λιγότερες στροφές και καθόλου στύψιμο.
4. Τα βαμβακερά, οι πετσέτες και τα σεντόνια αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά καλό είναι να τα πλένεις μόνα τους.
5. Τα πολύ βρώμικα ρούχα (από λάσπες, αίμα κλπ) τα πλένουμε πάντα μόνα τους ώστε να καθαρίζουν σε βάθος.
6. Μην ξεχνάς πως πρέπει να χρησιμοποιείς μια μεζούρα υγρού σαπουνιού ή μια μεζούρα σκόνης , ταμπλέτα ή υγρό για τα άλατα και μαλακτικό.
7. Μη γεμίζεις μέχρι εκεί που δεν πάει τον κάδο πλυντηρίου καθώς μπορεί να καταστραφεί με το χρόνο.

Το απορρυπαντικό που τηρεί όσα υπόσχεται περί καθαριότητας και φροντίδας των ρούχων είναι το Dixan. Παραμένει σύμμαχος στον καθημερινό προγραμματισμό προτεραιοτήτων και προσφέρει μεγαλύτερο αριθμό πλύσεων, σε μία περίοδο που η ανάγκη για οργάνωση της ντουλάπας, είναι επιτακτική!
Το Dixan, φέτος το φθινόπωρο, παρουσιάζει τη μεγαλύτερή του προσφορά και μας χαρίζει περισσότερες πλύσεις (75), για να δούμε καθαρά τη ζωή αλλά και την ντουλάπα μας!

Επίσης, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία καθαρή ντουλάπα- καθαρή ζωή επισκεφτείτε το sitewww.destizoikathara.gr και βρείτε πρακτικές συμβουλές από ειδικούς για την οργάνωση της ντουλάπας και μάθετε περισσότερα για το πώς ένα καθαρό και οργανωμένο περιβάλλον επιδρά στη ζωή!

Βρείτε κι εσείς τη συσκευασία 75 πλύσεων και χαρείτε τη μεγαλύτερη προσφορά Dixan σε όλα τα σουπερμάρκετ!