Δεν θα της τραβήξεις την προσοχή με το ακριβό ρολόι ή το σπορ αυτοκίνητο. Όχι πλήρως τουλάχιστον…

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει πάντα σημαντικό ρόλο. Όπως και αν το κάνουμε, οι γυναίκες (ΟΚ και εμείς οι άντρες) κοιτάζουν πρώτα το έξω και μετά το μέσα. Οπότε για να κερδίσεις την πρώτη (από μια σειρά) μάχη πρέπει να είσαι υποψιασμένος για το που πρέπει να είσαι προσεκτικός. Δώσε βάση λοιπόν…

Μύτη, αυτιά και φρύδια

Σου φαίνονται παράταιρα, αλλά έχουν ένα κοινό: Τρίχες. Έτσι λοιπόν αν μέσα σε αυτά τα σημεία τους σώματός σου υπάρχει η Σάρα, η Μάρα, το κακό συναπάντημα και η βλάστηση του Αμαζονίου… τρίμαρέ τα! Καμία, μα καμία, μα καμία γυναίκα δεν ερωτεύτηκε άντρα με τρίχα στα αυτιά. Εκτός από την τύπισσα στο Κινγκ-Κονγκ, που ΟΚ, όπως και να το κάνουμε ο Κινγκ-Κονγκ τα έσπαγε…

Τα δόντια

Σίγουρα δεν έχεις το χαμόγελο του Σάκη του Ρουβά. Δεν είσαι παιδί της γνωστής εταιρείας οδοντόπαστων. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, λίγο ο καφές, λίγο το τσιγάρο, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου, πάει το λαμπερό χαμόγελο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μια βόλτα από τον οδοντίατρο πριν βγεις με το πρόσωπο. Γενικά οι γυναίκες εκτιμούν αφάνταστα έναν άντρα με καλή στοματική υγιεινή.

Τρίχες και στο λαιμό

Παρακάμπτω το σημείο των αυτιότριχων και πάω στις σβερκότριχες. Στο πρώτο δευτερόλεπτο που θα σε δει θα πει «αυτός γιατί φοράει το πουλόβερ κάτω από το πουκάμισο;». Προφανώς και ΠΡΕΠΕΙ να πας ή στον κουρέα να σου φτιάξει τις τρίχες ή σε ένα κέντρο αισθητικής. Ή σε χορτοκοπτικά.

Τα νύχα

Τα χέρια τα κοιτάζουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες. Μα ΟΛΕΣ. Δεν σου λέω να πας να κάνεις μανικιούρ στης Λίτσας και να βάλεις στρασάκια. Αλλά μην πας στο ραντεβού σαν κόνδορας. Καλοκομμένα νύχια, μαλακά όσο πρέπει χέρια και πάνω από όλα καθαρά!

Το άρωμα

Εδώ είναι κορώνα-γράμματα. Βασικά μην βάλεις πολύ. Μην πάρεις ένα μπουκάλι από την Μυρτώ της γιαγιάς σου και λουστείς. Μην πάρεις όμως και το μπουκαλάκι των 350 ευρώ και ρίξεις μια στάλα. Ένα ψεκασμό στο σβέρκο και ένα στους καρπούς και έφυγες. Ωραίος, καινούργιος και φρεσκομυρωδάτος.