Δεν αντέχονται με ΤΙΠΟΤΑ!

Μπράβο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έκανες απίθανη δουλειά (αν δεν το τζούρνεψες) με το Facebook. Μπράβο σου. Να χαίρεσαι τα δισεκατομμύρια σου (δώσε στον West κανά φράγκο γιατί μας έχει ζαλίσει). Όμως έφερες στην καθημερινότητά μας και κάτι τύπους που μας εκνευρίζουν ασυστόλως.

-Αυτός που πιστεύει τις φάρσες

Ή χάπατος. Μην δει ανάρτηση από το Κουλούρι, τρέχει και την πιστεύει. Μην δει ότι πέθανε (κούφια η ώρα) ο Ομπάμα. Τρεχάλα να γράψει RIP.

-Ο ανακοινωσάκιας

Ο σπαστικός που ότι και αν συμβαίνει στη ζωή του το ανακοινώνει. Χωρίζει. Παντρεύεται. Έπαθε κράμπα. Έπαθε δυσκοιλιότητα. Το μοιράζεται με όλους.

-Ο κοπλιμέντος

Θα ποστάρει οτιδήποτε για να πάρει λάικ. Με μπράτσα, με νέο κινητό, με κουστούμι. Ίσα-ίσα να ακούσει τον λόγο τον καλό. Ακόμη και για τα μεγάλα του αυτιά.

-Ο προφιλόπουλος

Θα αλλάξει ίσα με 4 φορές φώτο προφίλ. Την ημέρα. Σαν την αντιβίωση, ανά έξι ώρες και φαγωμένος.

-Ο τσεκαδόρος

Αναθεματισμένο check-in! Ο τύπος πάει παντού και μας το λέει. Παντού.Και.Μας.Το.Λέει. Κατάρα κέλτικη σε όσους του κάνουν λάικ…

-Ο κάνω λάικ, αλλά δεν μιλάω

Μπορεί να είναι συμμαθητής από το δημοτικό. Τον βλέπεις στον δρόμο και δεν σου μιλάει. Τον βλέπεις online και δεν μιλάει. Ανεβάζεις μέχρι και Justin (θου Κύριε) Bieber και τρέχει να κάνει λάικ. Μην χάσει!

-Ο κομματάρχης

Ή μανιφέστος. Αναλύει τα πάντα με πολιτική σκοπιά. Με χρώμα του αγαπημένου του κόμματος. LOOOOOOOOOSER

-Το χουλιγκανάκι

ΟΚ, ενίοτε είμαι και εγώ μετά από ντέρμπι. Για 24 ώρες βασικά. Ο χουλιγκανάκης (ή χουλιγκανάτσης στην Κρήτη) είναι αυτός που ΔΕΝ έχει άλλη ασχολία στο FB.

-Ο ξερολίξ

Τι απορία έχεις; Πως αναπαράγεται η σουρικάτα; Πώς ήρθε διπλό το Αούστρια Βιέννης-Αλτάχ; Ποιος κατοικεί στην Κοίλη Γη; Πως προήλθε η ζωή στον γαλαξία; Το ξέρει.

-Ο “θα κλείσω το προφίλ μου”

Και δεν το κλείνεις και εσύ. Ψυχάκια…

-Ο TBTους…

Κάθε ρημαδιασμένη Πέμπτη βουτάει στο παρελθόν σαν τον Μάκη Δελαπόρτα. Ζει για το Throwback Thursday. Είχε και στο χωριό του Throwback…

-O γκομένιους

Ή γκομενέτος. Αναζητά τη λεία του σε κάθε γυναικείο προφίλ. Ψάχνει να βρει γυναίκα ανά περιόδους και δεν κωλώνει πουθενά. Κανένα στάνταρ, κανένας τύπος. Όλες είναι στόχοι!

Και επειδή άνθρωπος είμαι και εγώ και έχω πιει έναν καφέ μόλις (ΜΟΛΙΣ), πες και εσύ τον δικό σου σπαστικό τύπο. Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο…