Τα ακουστικά της Apple, τα γνωστά AirPods, έθεσαν νέα στάνταρ στην αγορά με το μοναδικό design τους, το πολύ μικρό βάρος που σχεδόν σας κάνει να… ξεχνάτε ότι τα φοράτε και φυσικά την υψηλή τους απόδοση.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να αποκτήσετε ακουστικά στυλ “AirPods” για οποιαδήποτε συσκευή (iOS ή Android), με όλα σχεδόν τα πλεονεκτήματα, αλλά πολύ μικρό κόστος; Ναι, σήμερα μπορείτε, χάρη στα ακουστικά i7 TWS mini από τη Smart Electronics μόνο με 20,90€ !!!

Το συγκεκριμένο σετ έρχεται μέσα στο κλασικό, πλέον, «κουτάκι» του, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα βάση για τη φόρτισή τους αλλά και μια πολύ compact και βολική θήκη μεταφοράς, για να μη τα χάνετε στις τσέπες σας!

Έχει ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh, φορτίζεται μέσω καλωδίου lightning που παρέχεται δωρεάν στη συσκευασία και όταν τοποθετείτε τα ακουστικά μέσα του, αυτά φορτίζονται αυτόματα!

Ενδεικτικά LEDs πάνω στη θήκη δείχνουν πότε τα ακουστικά έχουν φορτιστεί πλήρως, ενώ όποτε θέλετε, ανοίγετε το κουτί και βγάζετε τα ακουστικά, τα οποία είναι έτοιμα για χρήση.

Στο video που ετοιμάσαμε για εσάς θα δείτε πως λειτουργούν, πως επαναφορτίζονται αλλά και πως γίνεται η (απλούστατη) διαδικασία σύνδεσης, ενώ φυσικά μέσα στη συσκευασία θα βρείτε και εγχειρίδιο χρήσης και οδηγιών στα Αγγλικά.

Τα ακουστικά θυμίζουν εξαιρετικά τα «Airpods», είναι πανάλαφρα και έχουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να μένουν σταθερά μέσα στο αυτί σας, ακόμη κι αν τρέχετε ή κάνετε έντονες κινήσεις. Έχουν ένα πλήκτρο στην εξωτερική μεριά τους ώστε να τα ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε ή να δέχεστε κλήσεις, να συνεχίζετε την αναπαραγωγή μουσικής από το κινητό σας κ.λπ.

Αρχικά, τα ενεργοποιείτε ταυτόχρονα και αυτά συνδέονται μεταξύ τους μέσω Bluetooth. Στη συνέχεια, το ένα από τα δύο αποτελεί το “master” ακουστικό και εμφανίζεται στο Bluetooth menu του smartphone σας, σαν “i7”.

Εκεί κάνετε την τελική σύνδεση μέσω Bluetooth και πλέον έχετε τα ακουστικά σας ενεργοποιημένα. Παρ’ ότι είναι δύο και το καθένα έχει τον δικό του πομποδέκτη, από τη στιγμή που θα συνδεθούν μεταξύ τους, είναι πλέον «ένα σώμα». Έτσι, απεργοποιώντας το ένα, αυτόματα απενεργοποιείται και το άλλο, ενώ λειτουργούν άψογα σε συνδυασμό, για ισχυρό και καθαρό stereo ήχο!

Παρά το μικρό τους μέγεθος έχουν αυτονομία πολλών ωρών και φυσικά έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για χρήση σαν hands-free!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και λύστε μια για πάντα το πρόβλημα των καλωδίων, με στυλ και υψηλή ηχητική απόδοση!