Στη γκάμα μας θα βρείτε πολλά μοντέλα ηχείων / ηχοσυστημάτων με USB, ραδιόφωνο, ενσωματωμένη μπαταρία και καραόκε mode… αλλά σαν αυτό εδώ, δεν έχετε δει άλλο μέχρι σήμερα!

Το νέο multi-ηχοσύστημα που έφθασε στο e-shop μας έχει πραγματικά ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε και είναι ιδανικό για το σπίτι αλλά, ακόμα περισσότερο, για το εξοχικό ή τις εξορμήσεις σας στο βουνό και τη θάλασσα! Και διατίθεται μόνο στα 14,90€ !!!

Όσο για τις δυνατότητές τους, από που να ξεκινήσουμε… Είναι σχετικά ελαφρύ και μικρό σε διαστάσεις ενώ στο πίσω μέρος του έχει κλιπ ζώνης ώστε να το κουμπώσετε πάνω σας, ή στο backpack σας, ή όπου αλλού θέλετε! Το ισχυρό ηχείο του εξασφαλίζει υψηλή ένταση και πολύ καλή ποιότητα ήχου για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Και ειδικά για το εξοχικό ή το camping, ο πολύ ισχυρός φακός που έχει στο πλάι θα σας λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις!

Από πλευράς τροφοδοσίας, έχουμε… τα πάντα! Δέχεται μπαταρίες 1,5V, αν θέλετε, αλλά έχει και ενσωματωμένη μπαταρία που επαναφορτίζεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου. Παράλληλα, όμως, μπορεί να λειτουργήσει και μόνιμα, συνδεδεμένο στην πρίζα, αλλά και να τροφοδοτηθεί/φορτιστή από παροχή 5V, όπως από ένα φορτιστή κινητού ή τη θύρα USB ενός laptop! Έτσι, δε πρόκειται ποτέ να «μείνει» από ενέργεια…

Πάμε και στις ηχητικές / ακουστικές του δυνατότητες! Πρώτον, έχουμε το κλασικό FM radio με μια πτυσσόμενη κεραία για εξαιρετική λήψη. Δεύτερον, έχουν USB θύρα αλλά και SD θύρα για να παίζετε την αγαπημένη σας μουσική από αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης (USB sticks και κάρτες μνήμης). Τρίτον, έχει και θύρα καραόκε ώστε να συνδέστε το μικρόφωνό σας και να τραγουδήσετε με τους φίλους σας, περνώντας αξέχαστες βραδιές!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και απολαύστε ένα ηχείο / ραδιόφωνο που είναι φορητό, έχει μεγάλη αυτονομία, φακό, καραόκε και τροφοδοτείται με κάθε πιθανό τρόπο!