Αν συχνά χρειάζεται να ζυγίζετε μικρά ή μεγάλα φορτία στην καθημερινότητά σας, λόγω επαγγέλματος ή άλλης ενασχόλησης, τότε μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας (που χωράει ακόμα και στην τσέπη σας) σίγουρα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για εσάς.

Το μοντέλο που βλέπετε είναι compact, ποιοτικής κατασκευής και μπορεί να ζυγίσει με ακρίβεια φορτία με βάρος από 5 γραμμάρια έως και… 50 κιλά. Και το καλύτερο; Κοστίζει μόνο 9,90 € !!!

Στο πάνω μέρος του διαθέτει ένα πτυσσόμενο, μεταλλικό «Π» ώστε να το κρεμάτε από ένα σταθερό σημείο και στο κάτω μέρος, ένας μεταλλικός γάντζος αναλαμβάνει να κρατήσει το φορτίο που θέλετε να ζυγίσετε.

Η μπλε LCD οθόνη της ζυγαριάς είναι ευκρινής τόσο τη μέρα, όσο και τη νύχτα, χάρη στο φωτισμό της, ενώ η συσκευή τροφοδοτείται από δύο απλές μπαταρίες 1,5V (AAA) που τις προσφέρουν… μήνες αυτονομίας!

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εξαιρετικά απλή στη λειτουργία, ανθεκτική και πολύ compact είναι, ώστε να μεταφέρεται πανεύκολα.

Μπορεί να μετρήσει βάρη από 0-10Kg με «σκαλοπάτια» των 5 γραμμαρίων, έτσι είναι κατάλληλη για να ζυγίζετε ακόμα και πολύ μικρά και ελαφριά αντικείμενα, όμως μπορεί με την ίδια ευκολία να ζυγίσει και φορτία από 10-50 Kg, με «σκαλοπάτια» των 10 γραμμαρίων! Σπάνια βρίσκουμε ζυγαριά με τόση… ευελιξία στη χρήση της και σίγουρα θα σας καλύψει στο 99% των περιπτώσεων!

Στο εμπρός μέρος της διαθέτει 3 πλήκτρα: Ένα ON/OFF, ένα UNIT για την εναλλαγή μεταξύ μονάδων μέτρησης (Kg, Oz, Lb κ.λπ.) και ένα για τον υπολογισμό του καθαρού βάρους, όταν χρησιμοποιείτε ξεχωριστό δοχείο για το φορτίο και θέλετε να αφαιρεθεί αυτόματα το βάρος του δοχείου.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να σας λύσει τα χέρια, είτε για επαγγελματική χρήση, είτε για hobby, ή την καθημερινότητά σας.