Τα ευεργετικά οφέλη της αποτοξίνωσης είναι γνωστά. Μια διατροφή περιορισμένων λιπαρών με έμφαση στα φρούτα, τα λαχανικά και η απαιτούμενη κατανάλωση νερού, είναι το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας προς αυτή την κατεύθυνση. Φτάνει να επιλέγουμε σωστά τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι μας εξασφαλίζουν φυσική αποτοξίνωση για όλα τα όργανα του σώματος χωρίς όμως να προκαλούν απώλεια θρεπτικών συστατικών.

Αν ο στόχος σου είναι η φυσική αποτοξίνωση του σώματος, η μείωση της κατακράτησης και η ενεργοποίηση του μεταβολισμού, το Green Purity Super-Blend Powder της Terranova αποτελεί έναν ιδανικό σύμμαχο. Πρόκειται για έναν αποτοξινωτικό συνδυασμό φρέσκων βοτάνων ψυχρής ξήρανσης, κατάλληλο για vegan από 100% αληθινές υπερτροφές, όπως:

-αγκινάρα

Τα φύλλα αγκινάρας έχουν αποδειχθεί ότι επηρεάζουν θετικά τη ροή της χολής και τη δραστηριότητα των χολικών οξέων. Είναι γνωστό ότι διευκολύνουν την απορρόφηση του συνενζύμου Q10. Ταυτόχρονα, ενισχύει το πεπτικό σύστημα και η διαδικασία της πέψης.

παντζάρι

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστήμιου του Έξετερ, τα παντζάρια βελτιώνουν την αντοχή κατά 16%. Ο χυμός τους βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Το μαγνήσιο που περιέχουν βοηθάει την απορρόφηση του ασβεστίου. Επίσης τα παντζάρια έχουν καθαρτικές ιδιότητες.

-ρίζα κολλιτσίδας

Η ρίζα κολλιτσίδας περιέχει ένα υψηλό ποσοστό φρουκτοολιγοσακχαριτών (FOS), καθιστώντας την ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την ενίσχυση των ευεργετικών βακτηρίων του εντέρου. Έχει καταπραϋντικές, αντικνησμώδεις, αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Είναι κατάλληλη για την προστασία του δέρματος και είναι αποτελεσματική κατά της ψωρίασης και εκζεμάτων. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε ινουλίνη προωθεί την ανάπτυξη των υγιών βακτηρίων για το σώμα που μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγιής λειτουργίας του ανοσοποιητικού αλλά και του πεπτικού. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει προσφέρουν μοναδική ενυδάτωση στο δέρμα.

-κόλιανδρος

Πέραν της μεγάλης του περιεκτικότητας σε χλωροφύλλη, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο κόλιανδρος μπορεί να ενισχύσει την αποτοξινωτική δράση και τη φυσική ικανότητα του σώματος να αποβάλει τα βαρέα μέταλλα.

Με μισό κουταλάκι του γλυκού από το Green Purity Super-Blend Powder της Terranova 1-2 φορές την ημέρα μαζί με το φαγητό, αναμειγμένο με χυμό ή νερό, θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Η φύση άλλωστε μπορεί να μας βοηθήσει απλόχερα στην προσπάθεια για αποτοξίνωση.

Παράλληλα, με την αγορά του μπορείς να συμβάλεις στην οικονομική ενίσχυση της φιλοζωικής ένωσης Ηλιούπολης, που καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να προστατεύσει τα αδέσποτα ζώα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΒΙΟΝΑΤ