Μία ποιοτική ξυριστική μηχανή δεν χρειάζεται να έχει μεγάλο κόστος. Αυτό είναι εμφανές στη νέα πρόταση από τη γκάμα της Smart Kit, που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο με 18,50 ευρώ!

Το πρώτο που παρατηρούμε στη συσκευή είναι μία ανακλαστική επιφάνεια που προσδίδει μοντέρνο design, και «κρύβει» διακριτικά μία LED οθόνη με τη μέτρηση της μπαταρίας, όπως και διάφορες άλλες ενδείξεις.

Το κύριο αξεσουάρ περιλαμβάνει τρεις κεφαλές σε τριγωνική διάταξη, ώστε να καλύπτουν σωστά όλα τα σημεία του προσώπου με τα οποία κάνουν επαφή. Υπάρχει βέβαια το γνωστό trimmer που χρησιμεύει τόσο για τα μεγάλα γένια, όσο και για κούρεμα.

Κάτι που δεν διαθέτουν πολλές μηχανές της αγοράς, αλλά θα το βρείτε στη συσκευή της Kemei, είναι ένα επίσης μηχανικό βουρτσάκι, που κουμπώνει στη μηχανή και βοηθάει στην επάλειψη του ξυριστικού αφρού.

Τέλος, έχουμε ένα εργαλείο αφαίρεσης για τις τρίχες από τη μύτη, καθιστώντας τη μηχανή μία ολοκληρωμένη λύση περιποίησης προσώπου. Στη συσκευασία θα βρείτε φυσικά και το απαραίτητο βουρτσάκι καθαρισμού, ενώ τα αξεσουάρ είναι συμβατά για απλό πλύσιμο με νερό της βρύσης.

Η μηχανή είναι επαναφορτιζόμενη, και στο πακέτο αγοράς θα βρείτε το καλώδιο φόρτισης, με το ένα βύσμα να είναι USB και το άλλο απλό ρεύματος. Ένα ακόμα συνοδευτικό αξεσουάρ είναι η θήκη μεταφοράς, ώστε να μη χρειάζεται να παίρνετε ολόκληρο το κουτί στα ταξίδια σας.

Θα το βρείτε στη Smart Kit, μόνο με 18,50 ευρώ!