Τα κυάλια και η παρατήρηση είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χόμπι, κάτι που σίγουρα όλοι θυμόμαστε όταν μικροί αποκτήσαμε το πρώτο μας ζευγάρι, και προσπαθούσαμε -μάταια βέβαια- να κάνουμε επαρκές ζουμ στα αεροπλάνα. Υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν επί ώρες σε κάποιο σημείο προκειμένου να δουν σπάνια πουλιά η ζώα, ενώ τα κυάλια είναι το ιδανικό εργαλείο για θεατρικές παραστάσεις ή για αθλητικά γεγονότα για να μη χάνετε φάση!

Πριν λίγο καιρό οι μόνες λύσεις ήταν φυσικά «αναλογικές», και το μόνο που προσέφεραν ήταν… ορατότητα σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Η νέα πρόταση της Smart Electronics όμως είναι η απόλυτη λύση «για κάθε μακριά που θέλετε να φέρετε κοντά», είναι αισθητά πιο high tech και μπορεί να γίνει δική σας μόνο με 99,90€ !!!

Πρόκειται για μία συσκευή που σε κάθε περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει απλά ως κυάλια, αν αυτό επιθυμείτε, καθώς διαθέτουν δύο φακούς από το τυπικό είδος κρυστάλλου που χρησιμοποιείται σε αυτές τις λύσεις.

Μάλιστα η απόσταση μεταξύ των δύο φακών είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να προσαρμόζεται με απόλυτη άνεση στον τύπο του προσώπου σας. Αν όμως έχετε την ανάγκη παράλληλα να τραβήξετε φωτογραφίες και να καταγράψετε βίντεο με καθαρότητα και ευκρίνεια, τότε ίσως είναι η μοναδική σας λύση!

Πως γίνεται αυτό; Απλά, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με μία κάμερα, που βλέπει προς την ίδια κατεύθυνση με τα κυάλια, έχοντας τη δυνατότητα για 1080p video και 5 MP φωτογραφίες, δηλαδή μέγεθος κατάλληλο ακόμα και για επαγγελματική χρήση.

Η αποθήκευση γίνεται σε κάρτα microSD, που πρέπει να προμηθευτείτε και να τοποθετήσετε στην αντίστοιχη υποδοχή. Παράλληλα υπάρχει μία θύρα microUSB, που χρησιμοποιείται τόσο για τη φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας, όσο και για μεταφορά δεδομένων από την κάρτα μνήμης, αν δεν διαθέτετε card reader στον υπολογιστή σας.

Δύο ενδεικτικά LED σας ειδοποιούν για την κατάσταση λειτουργίας, αλλά και για τη φόρτιση της συσκευής. Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο εντυπωσιακές είναι η δυνατότητες της!

Στο κάτω μέρος υπάρχει μία ειδική υποδοχή ώστε να βιδώνεται εύκολα σε οποιοδήποτε τρίποδο ή stand. Επίσης συνοδεύεται από ένα καλής κατασκευής λουράκι για το λαιμό, ώστε να κάνετε καλύτερη χρήση με ασφάλεια στα ταξίδια σας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορείτε να ρυθμίζετε όχι μόνο το επίπεδο ζουμ, αλλά και τον βαθμό εστίασης, για βέλτιστο αποτέλεσμα εικόνας, τόσο κατά την παρακολούθηση όσο και κατά τη φωτογράφιση.

Ο φακός της κάμερας είναι 32mm και προσφέρει οπτικό ζουμ 12x, που παρέχει βεβαίως πολύ καλύτερη ποιότητα από το ψηφιακό. Όσο για το interface, αυτό εμφανίζεται σε μία pop-up οθόνη 2 ιντσών. Εκεί μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις σχετικές με το βίντεο και τις φωτογραφίες, τις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας, format της κάρτας μνήμης, κ.ά. Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, ανακαλύψτε τον ρεπόρτερ που κρύβετε μέσα σας και εμπλουτίστε τα χόμπι σας με τα πιο high tech κυάλια της αγοράς!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 99,90 κάνοντας κλικ εδώ