Πολλές φορές θέλουμε να μπούμε στο σπίτι μας -ή αντίστοιχα να βγούμε σε έναν εξωτερικό χώρο (αυλή / μπαλκόνι) σε ώρα που έχει φύγει το φως της ημέρας. Ίσως πάλι να θέλουμε να περάσουμε από έναν μακρύ διάδρομο ή σκάλες, κάποιες φορές μεταφέροντας πράγματα, γεγονός που σημαίνει ότι τα χέρια μας είναι απασχολημένα. Τι καλά θα ήταν να ανάβουν αυτόματα τα φώτα…

Η λύση βρίσκεται στην Smart Electronics και είναι τα διπλά φώτα εισόδου LED με αισθητήρα κίνησης που ανάβουν αυτόματα με την παρουσία σας (και φυσικά σβήνουν επίσης αυτόματα) και κοστίζουν μόνο 16,90€ !!!

Επιπλέον, αν μπουν σε εξωτερικό χώρο αυξάνουν την ασφάλεια αφού μόλις πλησιάσει κάποιος επίδοξος εισβολέας ανάβουν τα φώτα γεγονός που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει για να διώξει τον κίνδυνο…

Πρόκειται για δύο λάμπες τεχνολογίας LED, μικρές αλλά αρκετά αποτελεσματικές, ακόμα και σε συνθήκες μηδενικού φωτισμού.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τον διακόπτη on/off και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης.

Όταν λοιπόν ανιχνεύσει οποιαδήποτε κίνηση, σε απόσταση μέχρι και 3 μέτρα, δίνει αμέσως εντολή στις λάμπες ώστε να ανάψουν.

Αντίστοιχα, όταν απομακρύνεστε, μετά από λίγη ώρα οι λάμπες σβήνουν αυτόματα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μπορεί άνετα να αποτελέσει και τμήμα του συνολικού home / office security συστήματος σας.

Η ρύθμιση της γωνίας κάθε λάμπας ξεχωριστά γίνεται με μεγάλη ευελιξία στους δύο άξονες.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο compact και χρηστικό είναι! Στο πίσω μέρος του έχει τις προβλεπόμενες εγκοπές, ώστε να το κρεμάσετε εύκολα σε κάθε επιφάνεια.

Την τροφοδοσία αναλαμβάνουν 3 μπαταρίες ΑΑΑ, που προσφέρουν εκπληκτικά μεγάλη αυτονομία.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και… ρίξτε άπλετο φως στην άνεση σας αλλά και στην ασφάλεια του σπιτιού σας.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 16,90 κάνοντας κλικ εδώ