Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο χώρο σας είναι το κατάλληλο φωτιστικό! Είτε, λοιπόν, θέλετε να κάνετε το σαλόνι σας πιο ατμοσφαιρικό, είτε θέλετε ένα διακριτικό αλλά όμορφο φωτισμό στο υπνοδωμάτιο, το “Dancing Art” είναι η λύση!

Αποτελείται από μια στρογγυλή, σταθερή βάση που μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω του παρεχόμενου USB καλωδίου, από φορτιστή κινητού, θύρα υπολογιστή, θύρα laptop, ακόμα και από ένα powerbank! Επιπλέον, μπορεί να δεχθεί 3 μπαταρίες ΑΑ 1,5V, αν θέλετε να το τοποθετήσετε κάπου χωρίς καλώδια ή σε εξωτερικό χώρο.

Πάνω στη βάση τοποθετούνται 4 διαφανείς «φλόγες», οι οποίες λειτουργούν σαν οπτικοί αγωγοί και μεταφέρουν το φως που παράγει η βάση μέσα τους, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θυμίζει μια… φωτιά που χορεύει! Ταυτόχρονα περιστρέφονται όλες μαζί αλλά χωρίς να αγγίζουν η μία την άλλη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και με ρύθμιση ακρίβειας… χιλιοστού!

Ο φωτισμός αλλάζει διαρκώς χρώμα, απαλά και με αργό ρυθμό, οπότε το φωτιστικό LED αυτό είναι ιδανικό για χαλαρές περιστάσεις, το βράδυ, ανεξαρτήτως του αν είστε μόνοι σας ή με παρέα. Αποκτήστε το έναντι μόλις 24,90 ευρώ μέσω της Smart Electronics!