Οι selfie φωτογραφήσεις πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, καθώς όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη δυνατών τεχνολογικά καμερών που καλύπτουν τις selfie αναζητήσεις των fans των selfies! Μάλιστα, στη μόδα των selfie φωτογραφίσεων έχει στηθεί ένα είδος ξεχωριστής μίνι-αγοράς, όπου οι αρκετές εταιρείες κυκλοφορούν αξεσουάρ και προτείνουν λύσεις που έχουν σαν στόχο να βελτιώσουν το φωτογραφικό αποτέλεσμα…

Lumee 6

Μία από αυτές τις λύσεις είναι και το LuMee, ένα ξεχωριστό selfie αξεσουάρ – θήκη, το οποίο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών, αλλά και δεκάδων celebrities σε ολόκληρο τον κόσμο. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη θήκη αποτελείται από δύο σειρές κάθετου LED φωτισμού, που ουσιαστικά λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώνει σε τεράστιο βαθμό την selfie photo του χρήστη. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του LuMee είναι ότι η φωτεινότητα των LED μπορεί να ρυθμιστεί πλήρως, έτσι ώστε όταν ο χρήστης τραβάει μία selfie να επιτυγχάνει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Με το LuMee η ποιότητα μίας selfie φωτογραφίας μπορεί να εκτοξευθεί, για αυτό και μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι οι πιο γνωστοί celebrities του Hollywood (όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian που με τις αναρτήσεις της στα social media συχνά-πυκνά «γκρεμίζει» το Internet) το προτιμούν για τα κινητά τους!

Lumee 5f

Όσοι το έχουν δοκιμάσει αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι το παρεχόμενο αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που θυμίζει… studio! Το LuMee δεν είναι και πολύ φθηνό (κοστίζει 50 με 60 δολάρια), ωστόσο για να το προτιμάει και η Kim, που έχει αναγάγει τις selfie φωτογραφίες σε επιστήμη, μάλλον θα ξέρει κάτι παραπάνω!