Το να μακρύνεις τα γένια σου είναι μια έκφραση ελευθερίας και παράλληλα δέσμευση. Τα γένια μπορεί να έχουν την ίδια περιποίηση που χρειάζονται τα νύχια για τις γυναίκες. Ναι, χρειάζονται κάποια συντήρηση. Μπορείς όμως να τα κάνεις υπέροχα με μερικά εύκολα tips για τη φροντίδα τους.

Καταπολέμηση της φαγούρας: Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να το ξεπεράσεις. Αν το καταφέρεις τότε θα απολαύσεις υπέροχα γένια. Πίστεψε με θα βελτιωθεί μετά από λίγες ημέρες, οκ μπορεί και εβδομάδες!

Άφησε τα να μεγαλώσουν πρώτα: Καλό είναι να περιμένεις λίγους μήνες πριν προσπαθήσεις να τα διαμορφώσεις. Το να ξεκινήσεις να σχηματίζεις τη γενειάδα είναι ένα πολύ συνηθισμένο λάθος όταν είσαι πρωτάρης και ίσως χρειαστεί εβδομάδες ή μήνες για να διορθωθεί.

Μάθε πότε πρέπει να τα παρατήσεις: Είναι μια σκληρή αλήθεια αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να μακρύνουν τα γένεια τους. Είναι απλά θέμα γενετικής. Αν έχουν περάσει 2 ή 3 μήνες και εξακολουθούν να είναι ανομοιογενή τότε να ξέρεις δεν πρόκεται να βελτιωθεί.

Χρησιμοποίησε εργαλεία που θα σε βοηθήσουν: Και αυτό δεν είναι άλλο από το LUNA 3 MEN από την εταιρεία FOREO. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η αναζωογονητική δράση συναντούν τη δέσμευση της FOREO για επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου και περιποίηση της γενειάδας με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός προϊόντος που αποτελεί τον νούμερο ένα σύμμαχο όλων των ανδρών : το μοναδικό LUNA 3 MEN.

Με τα πολύ απαλά silicone bristles και την προηγμένη τεχνολογία του, το best-seller της Σουηδικής εταιρίας έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο ανδρικό ξύρισμα, υποσχόμενο μια πεντακάθαρη και λαμπερή επιδερμίδα σε συνδυασμό με απαλά και περιποιημένα γένια, προετοιμάζοντας το πρόσωπο για το απόλυτο ξύρισμα, αναδεικνύοντας τη συσκευή στην απόλυτη skincare επένδυση. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το LUNA 3 MEN ενεργοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία TSonic Pulsations, παράγοντας 8,000 παλμικές δονήσεις ανά λεπτό. Παρέχει 16 διαφορετικές επιλογές στην ένταση των παλμικών δονήσεων, ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να απομακρυνθεί το 99,5% των ρύπων καθώς και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, παραδίδοντας έτσι τον πιο βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό που συντελεί στη κατάλληλη προετοιμασία του προσώπου και της γενειάδας να δεχτεί το καλύτερο δυνατό ξύρισμα. Ταυτόχρονα, ο ανατρεπτικός Σουηδικός σχεδιασμός καθιστά το LUNA 3 MEN ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος καθώς επίσης προσφέρει και την δυνατότητα να χρησιμοποιείται η συσκευή παραπάνω από 650 φορές ανά φόρτιση.