Επειδή πάντα θέλετε να είστε και να αισθάνεστε έτοιμοι να κατακτήσετε τα πάντα, το άρωμά σας είναι από εκείνα που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα όρια. Συναρπαστικό, φρέσκο και δυναμικό, το νέο ανδρικό άρωμα Michael Kors Extreme Sky απευθύνεται στο ριψοκίνδυνο άνδρα που ξεπερνά τα πάντα.

Αιχμαλωτίζει την αίσθηση του να πετάτε, την αδρεναλίνη που αισθάνεστε αψηφώντας τη βαρύτητα και τον ενθουσιασμό του να κατακτάτε νέα ύψη, ακόμη και αν βρίσκεστε στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Το Michael Kors Extreme Sky ξυπνάει τις αισθήσεις με το φρέσκο, ξυλώδες blend του, διαθέτοντας ένα μοναδικό μίγμα από δροσερές νότες μπαχαρικών και περγαμόντου. Στην καρδιά του αρώματος συναντά κανείς το λεγόμενο ozonic accord, καθηλωτικές νότες που θυμίζουν τον ψυχρό αέρα που συνοδεύει μια βροχερή μέρα. Στη βάση του αρώματος το vetiver αντηχεί την φρεσκάδα που ενισχύει τα αρωματικά επίπεδα του Extreme Sky.

Το ντεγκραντέ μπλε προς λευκό χρώμα στο γυάλινο μπουκάλι του Extreme Sky παραπέμπει στον γαλανό ουρανό. Το χρώμα του βαθαίνει στα άκρα θυμίζοντας τις διαβαθμίσεις του μπλε στον ορίζοντα.

Μία επιλογή που θα σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικοί και πάντα έτοιμοι για νέες κατακτήσεις.