Οι εσπρεσσιέρες της Nespresso έχουν βρεί το δρόμο τους σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια και γραφεία, χαρίζοντάς μας ποιοτικό καφέ σε χρόνο dt και με μικρό κόστος… Βάζεις νερό, πετάς μέσα την κάψουλα της επιλογής σου (δεκάδες διαφορετικές γεύσεις και χαρμάνια), πατάς το κουμπί και σε λίγα δευτερόλεπτα απολαμβάνεις. Ωστόσο, αυτό που έλειπε μέχρι σήμερα, ήταν το να έχεις τον καφέ σου έτοιμο, κυριολεκτικά χωρίς να κουνηθείς! Οι νέες Nespresso Prodigio και Prodigio&Milk το καταφέρνουν και αυτό!

Εμφανισιακά, η Prodigio δε διαφέρει ιδιαίτερα από άλλα μοντέλα της Nespresso, τουλάχιστον όχι ώστε να υποπτευθείς τι «κρύβει» στο εσωτερικό της. Ακόμη και χωρίς να το ξέρεις, όμως, είναι μια εξαιρετική εσπρεσσιέρα για την κατηγορία της. Με το design της ταιριάζει σε κάθε χώρο και η δεξαμενή νερού μπορεί να περιστραφεί σε ακτίνα 180 μοιρών ώστε να είναι αριστερά, πίσω ή δεξιά από τη συσκευή. Έτσι, την τοποθετείς όπου θέλεις και όπως σε βολεύει! Τα τρία πλήκτρα με LED στο πάνω μέρος αντιστοιχούν σε μεγέθη Ristretto, Espresso και Lungo και η Prodigio μπορεί «ξεφορτώνει» αυτόματα την κάψουλα μόλις ολοκληρώσει την παρασκευή του καφέ σου… και σε ενημερώνει όταν το δοχείο με τις κάψουλες γεμίσει.

nespresso prodigio (1)

Κάντε click για μεγένθυνση

nespresso prodigio (4)

Η «μαγεία», όμως, έρχεται από το smartphone σου και το app της Nespresso. Η Prodigio ελέγχεται μέσω του app και με το άγγιγμα της οθόνης, από όπου κι αν βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι, μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία παραγωγής του καφέ! Πριν σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί, όταν είσαι ξαπλωμένος ή ξαπλωμένη στον καναπέ, μπορείς ακόμα και να προγραμματίσεις την ακριβή ώρα που θέλεις να συμβεί αυτό, π.χ. όταν γυρνάς από τη δουλειά ή από τα ψώνια! Η χρησιμότητα του app δε σταματά εκεί καθώς μπορεί να σε ενημερώσει όταν το νερό στη δεξαμενή τελειώνει, αλλά και αν σου έχουν μείνει λίγες κάψουλες, ώστε να παραγγείλεις μερικές ακόμη, πάντα μέσω του smartphone σου!

nespresso prodigio (5)

nespresso prodigio (2)

Κάντε click για μεγένθυνση

Μαζί με τη Nespresso Prodigio θα βρείς ένα stick με το οποίο μπορείς να μετρήσεις την σκληρότητα του νερού στο χώρο σου, να το δηλώσεις στο app και αυτό θα σε ενημερώσει για το πότε πρέπει να κάνεις την τακτική συντήρηση (descaling) της εσπρεσσιέρας, με το ειδικό διάλυμα, ώστε να παραμείνει σε άριστη κατάσταση.

Η Nespresso Prodigio διατίθεται στην ελληνική αγορά έναντι 129€ ενώ η Prodigio&Milk για τους οπαδούς του… αφρόγαλου, διατίθεται στα 189€.

Δείτε τες εδώ!