Πάσχα έρχεται, έχει γιορτή; Μήπως έχει γενέθλια; Μήπως θέλεις να του κάνεις ένα δώρο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο; Ε λοιπόν πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να του κάνεις δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου; Τα γυαλιά ηλίου είναι φανταστικά δώρα. Πρώτα από όλα είναι χρήσιμα και μοντέρνα ενώ δεν μπορείς να προσβάλλεις κάποιον αγοράζοντας λάθος μέγεθος. Ωστόσο, θέλει λίγη επιπλέον προσοχή όταν πας να αγοράσεις τα ΤΕΛΕΙΑ γυαλιά ηλίου για εκείνον.

 

Κοίταξε το πρόσωπο του

Μπορεί να σου αρέσει και να τον κοιτάς με τις ώρες αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για αγάπες. Θα πρέπει να καταλάβεις ποιο ακριβώς είναι το σχήμα του προσώπου του ώστε να αγοράσεις ένα ζευγάρι γυαλιά που να του ταιριάζει.

Σκέψου τον τρόπο ζωής του αλλά και το στυλ του

Μήπως ο αγαπημένος σου προτιμά τζιν και tshirt ή ένα κουστούμι; Μήπως ασχολείται με αθλήματα; Ανάλογα με τον τρόπο ζωής του και τις επιλογές που εκείνος κάνει στα ρούχα θα μπορέσεις να επιλέξεις τις σωστές αποχρώσεις για εκείνον.

Capture

Το πρωτοποριακό brand γυαλιών ηλίου INVU από την Swiss Eyewear Group κινείται ήδη στην έκτη χρονιά παρουσίας του, στο κόσμο των γυαλιών ηλίου και παρουσιάζεται στο Ελληνικό κοινό με έναν δυναμικό χαρακτήρα και διάθεση για καλοκαιρινές περιπέτειες. O Γιώργος Αγγελόπουλος (@official_danos_ga) φοράει τα πολωτικά γυαλιά INVU και απολαμβάνει ultra εμπειρίες που χρειάζονται διαύγεια όρασης και άνεση για να τις ζήσει στο maximum! Η οδήγηση στο δρόμο, τα θαλάσσια sports* ακόμη και η βόλτα κάτω από τον λαμπερό μεσογειακό ήλιο γίνονται πλέον άνετα με ασφάλεια και στιλ. Χωρίς χρωματικές αλλοιώσεις, αντηλιά και άλλους συμβιβασμούς στην όραση, τα γυαλιά INVU προσφέρουν μια ασυναγώνιστη οπτική εμπειρία.