Έρχονται τα γενέθλια του καλού σου και πάλι αναρωτιέσαι τι θα του πάρεις. Είναι και δύσκολος! Δεν χρειάζεται να το ψάχνεις πολύ, η καλύτερη επιλογή είναι να του κάνεις δώρο ένα αντρικό άρωμα. Πριν αρχίσεις να θυμάσαι τις δεισιδαιμονίες που λένε ότι όταν κάνεις δώρο άρωμα χωρίζεις, διάβασε μερικούς λόγους που άρωμα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις:

Θα το χαρείς και εσύ 

Σκέψου την αίσθηση του να συναντιέστε και να μυρίζει υπέροχα, αφού θα έχει φορέσει το άρωμα που του πήρες. Ακόμη, θα πιάσει πολύ περισσότερο τόπο» το δώρο σου από το να του πάρεις απλώς ένα πουκάμισο που θα φοράει μία στο τόσο. Και θα σου υπενθυμίζει κάθε φορά πόσο πολύ εκτίμησε την κίνησή σου.

Και ας είμαστε ειλικρινείς, θα το φορέσεις και εσύ κάποια φορά που θα κοιμηθείς σπίτι του και θα θες να μυρίζεις υπέροχα μετά το ντους.

Έρχονται ήδη σε σετ δώρου

Το καλό με τα αρώματα είναι ότι είναι ήδη το τέλειο δώρο! Έχουν υπέροχες συσκευασίες και πολλές φορές έρχονται και σε σετ δώρου. Θα είναι πολύ ωραία κίνηση να του αποκαλύψεις ότι για τα γενέθλια του του πήρες ένα σετ με άρωμα, after shave και αποσμητικό. Έτσι, και θα μυρίζει περισσότερο η εσάνς του αρώματος και θα είναι και πιο ολοκληρωμένο και όμορφο το δώρο.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία

Εάν ξέρεις το γούστο του, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος. Δεν θα του πάρεις λάθος νούμερο ή ένα χρώμα που δεν θα του πηγαίνει. Τα αρώματα είναι πολύ εύκολη επιλογή και η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που το μόνο σου πρόβλημα θα είναι… ποιο θα πρωτοπάρεις.

Για να σε διευκολύνουμε, σου έχουμε μία πρόταση. Δοκιμάσαμε το NO LIMIT$ του brand Philipp Plein. Ένα άρωμα ‘υψηλής τάσης’ που συνοψίζει τις χίλιες ζωές του Philipp Plein, ενός ανθρώπου που κυριαρχεί πάνω σε έναν κόσμο φτιαγμένο από απεριόριστες ευκαιρίες, δύναμη, χρήματα, επιτυχία, διασκέδαση και απολαύσεις.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής επέλεξε το απόλυτο σύμβολο του πλούτου – μια μαύρη πιστωτική κάρτα ενός τρισεκατομμυρίου: το βασικό κλειδί για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο μοναδικό κόσμο του, όπου η διασκέδαση κυριαρχεί!

Θα το βρεις online στα e-shop των αλυσίδων: Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute, Notos.