Η οικολογική συνείδηση πρέπει να γίνει στάση ζωής. Kαλλιεργείται από την παιδική ηλικία χάριν των γονέων που αποτελούν παράδειγμα. Η γνώση σε συνδυασμό με την ενημέρωση και την πρόληψη μας καθιστούν υπεύθυνους ενήλικες τόσο στις καθημερινές μας συνήθειες όσο και στις προϊοντικές μας επιλογές. Αν ο κάθε άνθρωπος υιοθετήσει μια ενήλικη στάση ζωής με σεβασμό στο ευρύτερο σπίτι που δεν είναι άλλο από τη γη η έχουμε ελπίδα να έχουμε μια ποιότητα ζωής εμείς και τα παιδιά μας.

Spray, εντομοκτόνα, χημικά, τόνοι σκουπιδιών και αλόγιστη χρήση κλιματιστικών είναι μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλουν στην καταστροφή του οικοσυστήματος.

Αν πραγματικά αγαπάμε τη φύση και τη ζωή οφείλουμε να προσέχουμε και τι αγοράζουμε και τι καταναλώνουμε. Πρέπει, επίσης,  να προτιμάμε καλλυντικά με τα λιγότερα χημικά, που δεν έχουν ως εξιλαστήρια θύματα τα ζώα στα πειράματά τους και οι συσκευασίες τους είναι φιλικές στο περιβάλλον.

Η Avon είναι μια από τις εταιρίες που αντιλαμβάνεται τη σημασία της οικολογικής συνείδησης και είναι και ένας από τους λόγους να την επιλέξετε.

Η σειρά Distillery προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα του προσώπου. Το νέο Clean Beauty Brand χρησιμοποιεί επιλεγμένα συστατικά υψηλής απόδοσης που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία απόσταξης με αποτέλεσμα τη χρήση τους στην πιο συμπυκνωμένη τους μορφή. Αυτό το καθαρό μείγμα δεν περιέχει περιττά φίλτρα όπως αρώματα ή χημικά  ενώ εμπεριέχει κατά μέσο όρο 15 φυσικά συστατικά για την  ανάπλασή του.

Η σειρά περιλαμβάνει τα προϊόντα:

  • Distillery Skincare C-Shot–Πούδρα C-SHOT, σε μορφή πούδρας με βιταμίνη Cγια έξτρα λάμψη.   Αναμειγνύεται με το έλαιο η την κρέμα.

 

  •  Distillery SkincareCleanBreak – Καθαριστικόπροσώπου CleanBreak Παράγεται από 69% πεπιεσμένο έλαιο βερίκοκου και η 100% μη υδαρή σύνθεση του, προσφέρει μέγιστη καθαριότητα, αφαιρώντας το επίμονο make-up και τις ακαθαρσίες, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.

 

  •  Distillery SkincaredTOX Facial OilΈλαιο γιατοπρόσωπο Purify Ένα πλούσιο μεταξένιο λάδι για καθαρισμό και άμεση ανανέωση του δέρματος. Περιέχει έλαιο Jojoba, Phytol, Βιταμίνη Ε, εκχύλισμα Cloudberry ώστε να ανανεώνει και αναζωογονεί την εμφάνιση της επιδερμίδας.

 

  •  Distillery Skin care Shade the Day – Κρέμα Ημέρας Shade the day μεΔ.Π.25   Προστατεύει, ενυδατώνει, καθαρίζει, χαρίζει ματ αποτέλεσμα και προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα προϊόν που περιέχει 100% ανόργανο αντηλιακό φίλτρο το οποίο προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέως φάσματος, σε συνδυασμό με εξαιρετικά συμπυκνωμένους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες.

 

  •  DistillerySkincareSleepPotionΚρέμαΝύχταςSleepPotion Χάρη στο Sleep Potion, οι καταναλωτές, θα προσφέρουν στην επιδερμίδα τους μια ισχυρή ενυδάτωσημε εμφανές, σε μόλις 48 ώρες αποτελέσματα, πιο αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα. Είναι μια ενυδατική κρέμα νύχτας με 93% καθαρά συστατικά.

H σειρά μακιγιάζ Distillery πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020 και  όλα τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί 100% χωρίς νερό, με υψηλές χρωματικές αποδόσεις.