Η Philips είναι κορυφαία στην κατασκευή προϊόντων περιποίησης προσώπου και τριχωτού της κεφαλής και για τους… απαιτητικούς που θέλουν το “κάτι παραπάνω” από τη μηχανή τους, δημιούργησε την Philips Shaver 6000, μια premium ξυριστική μηχανή 3 λεπίδων που εξαιρετικά χαρακτηριστικά… πάμε να τη δούμε!

Η Philips Shaver 6000 διαθέτει ποιοτική κατασκευή και έρχεται με αποσπώμενη κεφαλή 3 λεπίδων, η οποία έχει ευκινησία σε σχέση με το σημείο έδρασης και μπορεί να “ακολουθεί” τις καμπύλες του προσώπου, του κεφαλιού, του δέρματος εν γένει ώστε να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό ξύρισμα. Η κεφαλή βγαίνει με μια απλή κίνηση και στη θέση της μπορείτε να βάλετε μια από τις άλλες 2 κεφαλές που θα βρείτε στη συσκευασία: Η μια αφορά το τριχωτό της μύτης και των αυτιών και η άλλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τριμάρισμα του τριχωτού του προσώπου και όχι μόνο.

Είναι αδιάβροχη, έτσι μπορείτε απλά να ξεπλύνετε τις κεφαλές αλλά και το ίδιο το σώμα της μηχανής χωρίς πρόβλημα. Στη συσκευασία θα βρείτε και το γνώριμο βουρτσάκι καθαρισμού των κεφαλών, αλλά και τον φορτιστή, όπως και ένα ποιοτικό, μαύρο hard case για τη μεταφορά της μηχανής. Η μπαταρία της αρκεί για 1 ώρα χρήσης και επαναφορτίζεται επίσης μέσα σε 1 ώρα, οπότε δύσκολα θα σας… “εγκαταλείψει” όταν τη χρειάζεστε.

Διαθέτει LED που δείχνουν τη στάθμη της μπαταρίας και δύο πλήκτρα: To κλασικό ON/OFF και ακόμη ένα που ενεργοποιεί τη λειτουργία προστασίας ευαίσθητου δέρματος, ουσιαστικά μειώνοντας την ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων. Οι οποίες, μάλιστα, είναι αυτο-ακονιζόμενες, οπότε δε θα χρειαστεί να τις αλλάξετε για πολλά χρόνια!

Η Philips Shaver 6000 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα.