Δεν είσαι και ο… Thor και το ξέρεις!

Οπότε μην νομίζεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα, ακόμη και στο κρεβάτι. Γιατί επιστήμονες από την μακρινή και αγαπημένη Βραζιλία διαπίστωσαν πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σπασίματος του πέους (άουτς!) σε συγκεκριμένες δημοφιλέστατες στάσεις. Και τώρα θα φοβάσαι να της κάνεις…

Πάντως, όταν λέμε σπάσιμο στο πέος, δεν σημαίνει πως θα το δεις να κάνει ορθή γωνία (άουτς ξανά) αλλά τα αγγεία που έχει μέσα του, τα οποία δεν λυγίζουν αλλά σπάνε. Παρεμπιπτόντως αν σου συμβεί ποτέ αυτό (κούφια η ώρα που το ακούει) να ξέρεις πως αν δεν πας αμέσως στο νοσοκομείο, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μόνιμης στυτικής δυσλειτουργίας.

Η χειρότερη στάση λοιπόν είναι εκείνη που η παρτενέρ σου είναι πάνω σου. Αυτό γιατί το πέος πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη γωνία εκείνη την στιγμή και η παραμικρή λάθος κίνησή της μπορεί να αποβεί μοιραία για τον… κολλητό σου. Συν, ότι αφήνεις την τύχη του σε άλλον!

Η δεύτερη πιο επικίνδυνη είναι το doggy style (μας το κατέστρεψαν οι αλήτες…) καθώς σε περίπτωση που το πέος «γλιστρήσει» έξω από τον κόλπο οι πιθανότητες για το επώδυνο «κρακ» θα είναι αρκετά περισσότερες από όσο μπορείς να φανταστείς.

Αν (λέω ΑΝ βρε παιδί μου) σου συμβεί ποτέ πάντως άφησε τις ντροπές και τρέξε στα επείγοντα.

Παρακάλα μόνο μην πέσεις σε κανά γνωστό…