Για να διοργανώσετε ένα επιτυχημένο πάρτι, χρειάζεστε -πρώτα απ’ όλα- πολλά πατατάκια και αναψυκτικά ή -για τις μεγαλύτερες ηλικίες, ποτά !!!

Για να φτιάξει ωστόσο η διάθεση και να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα χρειάζεται επίσης καλή μουσική, αλλά και ο κατάλληλος φωτισμός.

Για το catering θα φροντίσει το supermarket και η μουσική είναι θέμα γούστου. Όσον αφορά όμως το θέμα του φωτισμού, έχουμε την τέλεια πρόταση από τη Smart Electronics, που μπορεί να γίνει δική σας μόνο με 16,90€ !!!

Πρόκειται για ένα strobe light που τροφοδοτείται από οποιαδήποτε πρίζα. Καταναλώνει μόνο 15 watts αλλά αποδίδει πολύ καλό φωτισμό γιατί χρησιμοποιεί τεχνολογία LED.

Διαθέτει μία περιστρεφόμενη μεταλλική βάση με τρύπα, που σας επιτρέπει να το στερεώσετε ή να το κρεμάσετε σε όποιο σημείο θέλετε. Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο μπορεί να ζωντανέψει το χώρο σας μόνο με μία τέτοια συσκευή. Φανταστείτε να τοποθετήσετε δύο ή περισσότερες!

Περιλαμβάνει 12 διαφορετικά LED lights, σε μπλε, κόκκινα και πράσινα χρώματα.

Στο βασικό mode λειτουργίας, αναβοσβήνουν τα λαμπάκια σε standard διαδοχική σειρά.

Στο εναλλακτικό, η συσκευή κάνει χρήση ενός ενσωματωμένου αισθητήρα, με τον οποίο τα φώτα αναβοσβήνουν στο ρυθμό του τραγουδιού που ακούγεται την κάθε δεδομένη στιγμή μετατρέποντάς το στο απόλυτο ασύρματο strobe-φωτορυθμικό!

Τα δύο modes εναλλάσσονται με ένα εμφανές πλήκτρο, ενώ και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού, από ένα ειδικό ρεοστάτη.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να δώσετε χρώμα και ρυθμό και να φτιάξετε την ατμόσφαιρα στα πάρτι του σπιτιού σας!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 16,90 κάνοντας κλικ εδώ