Πως θα σας φαινόταν να δώσετε άλλον «αέρα» στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με κρυφό φωτισμό κάτω στα πόδια των επιβατών, στο πορτ μπαγκάζ ή οπουδήποτε αλλού θέλετε, εύκολα και ανέξοδα; Μπορείτε να το κάνετε με τις μπάρες LED για αυτοκίνητο που θα βρείτε στη γκάμα μας!

Πρόκειται για 4 μπάρες με 12 LEDs έκαστη, οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους και τροφοδοτούνται μέσω τάσης 5-12V, ενώ έχουν έτοιμο βύσμα για αναπτήρα αυτοκινήτου για εύκολη τροφοδοσία. Μάλιστα, πάνω του υπάρχει και ON/OFF πλήκτρο ώστε να τις ενεργοποιείτε μόνο όταν το θέλετε!

Στο πίσω μέρος κάθε μπάρας (οι οποίες είναι σχετικά εύκαμπτες) υπάρχει ισχυρή κολλητική ταινίας διπλής όψεως, ώστε να τοποθετήσετε τις μπάρες κάτω από τα καθίσματα ή σε οποιαδήποτε σημείο θέλετε. Φυσικά, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και στο σπίτι, π.χ. κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας, στη βιβλιοθήκη, σε μια ντουλάπα ή όπου αλλού θέλετε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το προστατευτικό κάλυμμα ώστε να εμφανιστεί η κολλητική επιφάνεια της ταινίας. Κατόπιν, την τοποθετείτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν αντικολλητικά υλικά. Γενικά δεν θα έχετε πρόβλημα σε ξύλο, γυαλί, πλαστικό, κτλ.

Τα LEDs μπορούν να ανάψουν σε πολλά, διαφορετικά χρώματα, όχι μόνο σταθερά αλλά και παλλόμενα, αργά ή γρήγορα, με διάφορα διαθέσιμα εφέ τα οποία ελέγχετε μέσω του τηλεχειριστηρίου υπέρυθρων που θα βρείτε στη συσκευασία! Έτσι, τα ενεργοποιείτε ή αλλάζετε το χρώμα χωρίς οι συνεπιβάτες σας ή οι επισκέπτες να καταλάβουν το παραμικρό, με «μαγικό» τρόπο!

Ανανεώστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας (και όχι μόνο) με έναν απλό και ανέξοδο τρόπο από τη Smart Electronics, μόνο με 13,50 ευρώ!