Αν θέλετε να δώσετε άλλον αέρα και χρώμα στο χώρο σας με ένα εντυπωσιακό φωτισμό που μπορείτε να φέρνετε στα μέτρα σας ανά πάσα στιγμή, η πολύχρωμη LED ταινία που θα βρείτε στη γκάμα μας είναι η λύση!

Η ταινία έχει μήκος 10 μέτρων, μπορείτε να την κόψετε στο μήκος που θέλετε με ένα απλό ψαλίδι και φέρει εκατοντάδες, ισχυρά LEDs, τα οποία μπορούν να πάρουν όποιο χρώμα θέλετε!

Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μιας απλής πρίζας ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο μετασχηματιστής και το ειδικό controller module με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Τι χρειάζεται; Μπορεί να «ακούει» τους ήχους περιβάλλοντος και ανάλογα να ρυθμίζει τον παλμό των LEDs, ιδανικό για μουσικά πάρτυ όπου τα φώτα σας θα «χορεύουν» στον ίδιο ρυθμό με εσάς, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας!

Η τοποθέτηση είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το προστατευτικό κάλυμμα ώστε να εμφανιστεί η κολλητική επιφάνεια της ταινίας. Κατόπιν, την τοποθετείτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν αντικολλητικά υλικά. Γενικά δεν θα έχετε πρόβλημα σε ξύλο, γυαλί, πλαστικό, κτλ. Να σημειωθεί ότι είναι και αδιάβροχη με βάση το πρότυπο IP65!

Το άλλο, εξαιρετικό χαρακτηριστικό της ταινίας LED είναι οτι ελέγχεται ασύρματα από απόσταση πολλών μέτρων μέσω του ειδικού τηλεχειριστηρίου! Αυτό σας επιτρέπει να διαλέξετε όποιο χρώμα θέλετε για τα LEDs, να ρυθμίσετε την έντασή τους, να επιλέξετε μεταξύ σταθερού ή εναλασσόμενου φωτισμού αλλά και να χρησιμοποιήσετε τα προεπιλεγμένα patterns φωτισμού που έχει προεγκατεστημένα στη μνήμη της η ταινία! Και, φυσικά, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού στο remote, ακόμα κι αν την έχετε εγκαταστήσει σε δυσπρόσιτο σημείο (π.χ. ως κρυφό φωτισμό πάνω ή πίσω από κάποιο έπιπλο.

Αποκτήστε την με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics έναντι 34,90 ευρώ και… δώστε άλλο «αέρα» στο χώρο σας!