Είναι αδικία να κυκλοφορούν tips ομορφιάς μόνο για γυναίκες. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και οι άντρες ανησυχούν για την εμφάνισή τους, έχουν ανασφάλειες και χρειάζονται συμβουλές για κάποια θέματα. Ας πούμε οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Δεδομένου του ότι οι άντρες δεν βάφονται για να τους καλύψουν με μια γενναία δόση concealer, θα πρέπει να υπάρχει άλλος τρόπος. Εμείς σού προτείνουμε μια σειρά από τρόπους που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις για πάντα τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους!

  1. Πατάτα

Θα σου φανεί αστείο, αλλά μια φέτα ωμής πατάτας κάτω από κάθε μάτι για μισή ώρα κάνει θαύματα! Σκέψου ότι δε σε βλέπει κανένας και όπως μπορείς να κυκλοφορείς με τρύπιες κάλτσες στο σπίτι σου, έτσι μπορείς να αράξεις για λίγη ώρα στον καναπέ με 2 κομμάτια πατάτας στα μάτια. Η πατάτα έχει αντιφλεγμονώδεις ουσίες και λευκαντικούς παράγοντες που βοηθούν να μειωθεί το πρήξιμο και να εξαφανιστούν οι μαύροι κύκλοι. Κάντο κάθε βράδυ ή μέρα παρά μέρα για 2-3 εβδομάδες και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.

  1. Μάσκα gel

Αν έχεις κοπέλα/σύντροφο/γυναίκα έχει σίγουρα μία μάσκα gel. Αν δεν έχεις μπορείς κάλλιστα να παραγγείλεις τη δική σου από το ίντερνετ (μάσκα, όχι γυναίκα). Την αφήνεις για λίγο στο ψυγείο και μετά τη φοράς. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα (και εντυπωσιακά).

  1. Κρέμα gel

Το  Clinique for MenTM Maximum Hydrator Eye 96-Hour HydroFiller Concentrate είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να απαλλαγείς από την κούραση, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους των ματιών. Η τεχνολογία αυτό-αναπλήρωσης λιποσφαιριδίων με καθαρό βούτυρο αλόης βοηθάει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών να παραμείνει ενυδατωμένη και σφριγηλή.