Ένα ποτήρι νερό είναι από τα πιο απλά πράγματα που θα συναντήσουμε σε καθημερινή βάση και μάλλον δεν μπορεί να γίνει πιο συναρπαστικό απ’ότι ακούγεται… ή μήπως μπορεί; Το LED ποτήρι που θα βρείτε στη γκάμα της Smart Kit, το καταφέρνει με απλό τρόπο, μόνο με 3,90 € !!!

Το LED ποτήρι είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και μπορεί να πλυθεί άφοβα στο χέρι, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα επαγωγικά LEDs που κρύβονται στον πάτο του! Κόκκινα, μπλε, πράσινα, κίτρινα, παραμένουν σβηστά όταν το ποτήρι είναι άδειο αλλά ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις το γεμίσετε με νερό ή άλλο υγρό, κάτι που θα εντυπωσιάσει τους φίλους και τους επισκέπτες σας αλλά κυρίως, τα μικρά παιδιά, ως ένα εξαιρετικό (και οικονομικό) δώρο που μπορείτε να τους πάρετε!

Μια μπαταρία τύπου «κουμπιού» στο κάτω μέρος του προσφέρει μήνες αυτονομίας ενώ στεγανοποιείται από το πορτάκι της, ώστε να πλένετε το ποτήρι χωρίς πρόβλημα (όχι σε πλυντήριο πιάτων, όμως). Ο σχεδιασμός του ποτηριού είναι ειδικός ώστε να διαθλά περισσότερο το φως των LEDs και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ειδικά το βράδυ και με διαφανές ποτό (νερό, τσάι, ακόμα και κρασί).

Δείτε το «εν δράσει» στο video που ετοιμάσαμε για εσάς! Απλή, πανέξυπνη λύση για να κάνετε ενδιαφέρον ακόμα και το πιο απλό αντικείμενο της κουζίνας σας!