Στα χρόνια της κρίσης βλέπουμε σε κάθε δρόμο να ανοίγουν εστιατόρια και καφέ. Όχι του σωρού αλλά όμορφα, ποιοτικά ως προς τα είδη που σερβίρουν και δημιουργικά ως προς τη γεύση και την εικόνα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφεύγει, να διασκεδάζει και να ξεχνά ό,τι ταλανίζει την καθημερινότητά του. Πίσω όμως από ένα ωραίο πιάτο ή ένα ευφάνταστο γλύκισμα βρίσκεται ένας δημιουργικός και έμπειρος chef.

Είναι αυτός που θα απογειώσει ακόμα και το πλέον κλασσικό πιάτο και θα του δώσει πνοή για να μην το αφήσουμε αν δεν έχουμε γλύψει μέχρι και το πιρούνι ή το κουταλάκι μας.

Δεν είναι τυχαία επίσης και τα τόσα realities μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής καθώς και οι αντίστοιχες ενότητες σε εκπομπές. Ο Έλληνας και η Ελληνίδα ξέρουν να εκτιμούν το καλό φαγητό. Άλλωστε η κουλτούρα μας προϋποθέτει να βρισκόμαστε με τις ώρες γύρω από ένα τραπέζι τρώγοντας και μιλώντας.

Αν λοιπόν αναζητάτε ένα επάγγελμα με μέλλον και είστε δημιουργική προσωπικότητα πρέπει να εγγραφείτε στη σχολή LEMONDE.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής στο Μοσχάτο, η LEMONDEπροσφέρει υψηλής ποιότητας σπουδές γαστρονομίας, δίνοντας ευκαιρίες αναγνώρισης και κορυφαίων διακρίσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πρόσφατο παράδειγμα, η βράβευση 2 σπουδαστών της σχολής, της Κατερίνας Κατσίκα και του Δημήτρη Φεσσά που υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών της LEMONDEκατάφεραν και κατέκτησαν φέτος μια από τις κορυφαίες θέσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας TrophéeMille International 2019.

Εάν κι εσύ ενδιαφέρεσαι να μπεις στον απαιτητικό κόσμο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής και ονειρεύεσαι να ξεχωρίσεις φοιτώντας σε μια σχολή με κύρος και διεθνή καταξίωση δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ για να ακολουθήσεις την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν! ΗLEMONDE,η κορυφαία σχολή γαστρονομικών, ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών από το 1996, αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για να κατακτήσεις την κορυφή και σε περιμένει να ανακαλύψεις τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο που σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της γαστρονομίας!