Θέλετε να δώσετε άλλον «αέρα» στο κατάστημα σας, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών, να αποκτήσετε την πιο eye caching βιτρίνα, ή απλώς να δημιουργήσετε μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο αυτοσχέδιο πάρτυ που διοργανώνετε στο σπίτι σας μετατρέποντάς το σε super club;

Για αυτές αλλά και για πολλές ακόμα περιπτώσεις η λύση είναι μια, απλή και σχετικά ανέξοδη αφού κοστίζει μόνο 22€ !!!

Ο φορητός laser projector που σας παρουσιάζουμε αυτή τη φορά είναι ίσως μικρός… στο μάτι, αλλά προσφέρει τεράστια κάλυψη και εντυπωσιακά εφέ, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με μόνη του «απαίτηση» τη σύνδεση στην πρίζα!

Διαθέτει ένα laser «μάτι» στο εμπρός μέρος του το οποίο εκπέμπει την πράσινη / κόκκινη ακτίνα laser ανάλογα με το μοντέλο) και μπορεί να καλύψει από μικρές επιφάνειες όπως μία γωνία ή την πίστα, μέχρι πολύ μεγαλύτερες, όπως το ταβάνι ή ο τοίχος ενός μεγάλου δωματίου ή ακόμα και ολόκληρους εξωτερικούς χώρους, καθώς έχει εμβέλεια δεκάδων μέτρων, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να προβάλλετε μέχρι και στον απέναντι τοίχο!

Δείτε τι μπορεί να κάνει στο σχετικό video που ετοιμάσαμε για σας !!!

Είναι εξαιρετικά φορητός, ευέλικτος και έχει μικρό βάρος, ενώ χάρη στον ειδικό του σχεδιασμό, μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο ψηλό σημείο του χώρου, σε έναν τοίχο, σε μια κολώνα, σε ένα δέντρο, ή απλά και γρήγορα να τον αναποδογυρίσετε, ώστε το στήριγμά του να γίνει επιτραπέζια βάση!

Επιπλέον, στο κάτω μέρος του διαθέτει ειδικό σπείρωμα συμβατό με τρίποδα φωτογραφικών μηχανών, ενώ στη συσκευασία παρέχεται και ειδικό τριποδάκι με εύκαμπτα πόδια για να τον τοποθετήσετε όπου θέλετε με ευκολία!

Είναι αθόρυβος στη λειτουργία του, καθώς το μικρό του ανεμιστηράκι τον ψύχει αποτελεσματικά με μικρό ρυθμό περιστροφής.

Το εντυπωσιακό είναι οι δυνατότητες παραμετροποίησης που προσφέρει στο χρήστη, καθώς ο φωτισμός του μπορεί να είναι σταθερός ή κινούμενος με την περιστροφή ενός ποτενσιομέτρου στο πίσω μέρος του.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα εναλλαγής των δεσμών laser, ενώ υπάρχει και ακόμη ένα ποτενσιόμετρο που ελέγχει το λεγόμενο “strobe” effect, το οποίο θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, ειδικά σε σκοτεινούς χώρους και ταιριάζει ιδιαίτερα σε ένα μουσικό πάρτυ.

Και το «κερασάκι στην τούρτα»; Ο laser projector που βλέπετε εδώ διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, το οποίο μπορεί να «ακούει» τα beats της μουσικής και να αναβοσβήνει το φωτισμό ανάλογα με αυτήν! Ουάου !!!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό ώστε ο φωτισμός να συμβαδίζει αυτόματα με το ρυθμό της μουσικής που ακούτε, χωρίς να ασχοληθείτε καθόλου εσείς με τη ρύθμισή του! Αν η μουσική είναι υψηλής έντασης με έντονο μπάσο, τότε δε χρειάζεται καν να τοποθετήσετε τον προτζέκτορα κοντά σε κάποιο ηχείο!

Ένας ambient αλλά ισχυρός φωτισμός 100/50mW που μπορεί να αλλάξει τελείως το χώρο σας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, club, bar κλπ.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και «απογειώστε» την επιχείρησή σας αλλά και τα vibes στον προσωπικό σας χώρο.