Φέτος είναι η χρονιά που χρειαζόμαστε ανανέωση περισσότερο από ποτέ. Επειδή είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, δε σημαίνει ότι πρέπει να αδιαφορήσουμε για τα μαλλιά μας. Ίσα ίσα, επιβάλλεται να κάνουμε το αντίθετο. Έτσι κι αλλιώς το προηγούμενο διάστημα είχαμε κάποια “παραθυράκια”, για να επισκεφτούμε το κομμωτήριο. Από τη στιγμή που ανοιγοκλείνουν, πρέπει απλώς να είμαστε σε επιφυλακή, για να κλείσουμε εγκαίρως το επόμενο μας ραντεβού!

Ποιο κούρεμα όμως πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις φέτος από τον κομμωτή σου; Οι celebrities και οι μεγάλοι οίκοι έχουν ήδη μιλήσει μέσα από τις χιλιάδες φωτογραφίες τους.

Super Shaggy look 

Φέτος η μόδα επιβάλλει να μοιάζεις με ροκ σταρ. Τα κουρέματα που διακρίνονται από πολύ έντονο φιλάρισμα ανανεώνονται με πιο έντονα layers. Το Super Shaggy look αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος και είναι εύκολο να προσαρμοστεί σε κάθε μήκος μαλλιών.

Η κυριαρχία των αφελειών 

Παράλληλα, το 2021 είναι η χρονιά που θα δούμε πολλές αφέλειες. Σε αυτή την περίπτωση, παίρνουν πίσω το αίμα τους οι γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά, γιατί οι μπούκλες έρχονται να δώσουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όταν συνδυαστούν με αυτή την τάση. Όμως οι αφέλειες-κουρτίνες, τύπου 70s δείχνουν άψογες και στα ίσια μαλλιά και κολακεύουν σχεδόν όλα τα πρόσωπα.

Εντυπωσιακό Classic Bob

Για όσες δηλώνουν υπέρμαχες του καρέ, ιδανική επιλογή είναι ένα Classic Bob. Το υιοθέτησαν τόσες διάσημες, γιατί όχι κι εσύ. Αν έχεις μακριά μαλλιά, μη διστάσεις να το δοκιμάσεις. Άλλωστε το 2021 είναι η χρονιά που παίρνει “φωτιά” το ψαλίδι του κομμωτή και οι τολμηρές επιβραβεύονται με μια εντυπωσιακή εμφάνιση!