Πώς μπορεί να συνδυαστεί η μόδα και η τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η απάντηση έρχεται από τη χώρα μας και το μοναδικό brand τσαντών που θα “ξεκλειδώσει” μέσα σας τη fashion queen αλλά και την geeky πλευρά σας, ταυτόχρονα. Οι τσάντες της QUEEN’S PROTOCOL θα αποτελέσουν μέρος της καθημερινότητάς, καθώς όχι απλά θα μεταφέρουν όσα δεν μπορείτε να αποχωριστείτε εκτός σπιτιού, αλλά και θα σας δώσουν λύσεις σε περιπτώσεις που η τεχνολογία αντί να σας βοηθήσει σας προβληματίζει.

Με ένα ξεχωριστό αντισυμβατικό design και έμπνευση μεταξύ άλλων από την αρχιτεκτονική και τα μαθηματικά, οι QP bags είναι πραγματικά καινοτόμες και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ελληνικές.

QUEEN’S PROTOCOL3

Συνδυάζουν τρία διαφορετικά μέρη: Το δέρμα, τα μεταλλικά και τα τεχνολογικά εξαρτήματα. Βλέπετε κρύβουν μέσα τους τεχνολογία που μπορεί να κάνει τη διαφορά κι αυτό αποδεικνύεται από την πρώτη φορά που θα τις πάρετε στα χέρια σας.

Η τεχνολογία τους (που βρίσκεται συνήθως κρυμμένη πίσω από το logo της τσάντας) επιτρέπει με τη βοήθειά τους να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα μέσω των ειδικών LEDs που διαθέτουν, ενώ μέσω των ενσωματωμένων chips που αλληλεπιδρούν με τα smartphones που διαθέτουν NFC, μέσω ειδικών tags που μπορούν να ανοίξουν αγαπημένες σας εφαρμογές (όπως το Instagram), να σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε μία κλήση …χωρίς χέρια κ.ο.κ.

QUEEN’S PROTOCOL2

Πραγματικά κάτι fashion αλλά και technology oriented, το οποίο εν έτει 2018 είναι απαραίτητο στις ζωές μας.