Ο σύγχρονος άνδρας οφείλει να προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση και να περιποιείται τον εαυτό του σε τακτική βάση. Ως γνωστόν, το ξύρισμα αποτελεί μία συνήθεια που κάνει όλους τους άνδρες να αισθάνονται ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Η σωστή περιποίηση είναι κάτι άλλωστε που το οφείλουμε όλοι στον εαυτό μας και για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα χρειάζεται παραπάνω προσοχή, αλλά και τα… «κατάλληλα όπλα».

Men-Shaving-2

Για να γίνει λοιπόν η περιποίηση μας… παιχνιδάκι θα πρέπει να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες που σίγουρα πάντοτε κάνουν τη διαφορά! Για αυτό και η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή σας πρέπει να διαθέτει υψηλή αντοχή, ενώ παράλληλα να προσφέρει πολλαπλές λύσεις, εργονομικό και ξεκούραστο σχεδιασμό και μεγάλη ευκολία προσαρμογής. Εκτός όμως από τα παραπάνω, μία ηλεκτρική ξυριστική μηχανή θα πρέπει να διαθέτει υψηλή αυτονομία, έτσι ώστε να μην σας «εγκαταλείπει» ύστερα από πολύωρη χρήση, ενώ παράλληλα θα πρέπει να σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζετε το στυλ σας όπως εσείς θέλετε.

Durable-4

Το «όπλο» σας στη μάχη της καθημερινής ανδρικής περιποίησης ακούει στο όνομα MB050 Durable και πρόκειται για μία ποιοτική πρόταση στον τομέα των ξυριστικών μηχανών που μας έρχεται από την Remington, η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στον χώρο του personal care. H 100% αδιάβροχη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή έρχεται με 4 διαφορετικές χτένες για γένια, που δίνουν τη δυνατότητα για διαφορετικό look, ενώ δε γίνεται να μην σταθούμε και στις εξαιρετικά ποιοτικές λεπίδες που λόγω της αμφίπλευρης TST (Trim Shave Techonology) τεχνολογίας, σας επιτρέπει να φροντίζετε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, πετυχαίνοντας το τέλειο «clean cut» ξύρισμα.

Durable-3

Επιπλέον, η Durable επιτρέπει παραπάνω από 60 λεπτά αδιάκοπης χρήσης και για μία πλήρης φόρτιση διαρκεί στις γύρω στις 4 ώρες. Εάν λοιπόν στόχος σας είναι η τελειότητα στην ανδρική περιποίηση, η λύση της Remington είναι βέβαιο ότι θα σας αποζημιώσει πλήρως, μετατρέποντας την συνήθεια του ξυρίσματος σε μία απολαυστική εμπειρία!