Η Τάμτα αποτελεί απόλυτο fashion icon τα τελευταία χρόνια και την έχουμε δει να επιχειρεί πολλές αλλαγές στα μαλλιά της. Κάθε φορά που βγαίνει στη σκηνή ξεχωρίζει με τις τολμηρές και fashion forward εμφανίσεις της, με τα εντυπωσιακά hair looks της να είναι πάντα στο επίκεντρο και να κερδίζουν τα βλέμματα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μάλιστα πλέον ανήκει στο Redken Tribe. 

H Redken, που αποτελεί την κορυφαία μάρκα επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών για εκατομμύρια κομμωτές και γυναίκες σε όλον τον κόσμο, βρήκε στο πρόσωπο της Τάμτα την δική της μούσα. Το πάθος για την ομορφιά και τη μόδα ενώνει το αγαπημένο brand με το απόλυτο fashion icon που γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της Redken στην Ελλάδα για το 2021.

Η ομάδα της REDKEN δήλωσε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί η Τάμτα είναι το πρόσωπο που ενσαρκώνει όλες τις αξίες της μάρκας. Η αγάπη της για τη μόδα, η τόλμη να δοκιμάζει συνεχώς κάτι νέο και η δύναμή της να δημιουργεί τάσεις είναι όλα όσα πρεσβεύει η Redken πάνω από 60 χρόνια»

Η Τάμτα δήλωσε  για τη συνεργασία:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω κι εγώ πλέον στο Redken Tribe! Η Redken είναι ένα εμβληματικό brand επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών. Μέσα από την επιστήμη και την καινοτομία, φροντίζει τα μαλλιά και δίνει αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα. Λατρεύω τις αλλαγές στα μαλλιά μου. Με τη Redken δίπλα μου μπορώ να πειραματιστώ όσο θέλω. Ξέρω ότι τα μαλλιά μου θα είναι απόλυτα υγιή και δυνατά».

Ανακαλύψτε τη Redken σε επιλεγμένα κομμωτήρια και online.