Το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο, παράγονται από τους ινοβλάστες. Περιβάλλουν από μόνα τους τα κύτταρα της επιδερμίδας  χαρίζοντας λείο δέρμα με ελαστικότητα γεμάτο φρεσκάδα και ενυδάτωση.  Το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο βρίσκονται στους συνδετικούς ιστούς και τις αρθρώσεις. Συγκρατούν την υγρασία και παράλληλα λιπαίνουν τις αρθρώσεις.

Όσο μεγαλώνουμε -εκεί γύρω στα 45 έτη- το σώμα μειώνει τη φυσική παραγωγή του υαλουρονικού οξέος και η κλινική όψη είναι οι πόνοι στις αρθρώσεις και η τριβή των οστών αλλά και οι πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπο μαζί με σημάδια αφυδάτωσης. Το πρόβλημα εστιάζεται έντονα γύρω από τα μάτια και το στόμα (ρυτίδες καπνιστού) καθώς και το μέτωπο.

Καθημερινά ο οργανισμός μπορεί να παράγει μόνο το 1/3 της επαρκούς ποσότητας γι αυτό πρέπει αν χρειαστεί να πίνουμε υγρό κολλαγόνο και γενικώς συμπληρώματα διατροφής και να τρώμε φρέσκα λαχανικά,  φρούτα, σόγια  (αν ήμαστε vegans) και κοτόπουλο.

Από καλλυντικής άποψης η Youth EssentiA Eye Gel με πανίσχυρη νέα τεχνολογία Αναγέννησης Υαλουρονικού Οξέος μπορεί να οδηγήσει στην τελειότητα,με την βοήθεια της Επιστήμης της Ομορφιάς, η οποία
καταργεί τα όρια της νεότητας. Ζήστε μια ακόμα πιο εξελιγμένη εμπειρία, απολαμβάνοντας τη νεανικότητα και
την λάμψη στην περιοχή των ματιών σας που σας χαρίζει το best-seller μας, ανανεωμένο σε μια νέα, επαναστατική,
επιστημονικά προηγμένη φόρμουλα.

Περιβαλλοντικοί παράγοντες επιτίθενται και μπορούν να επιταχύνουν την καθημερινή απώλεια του υαλουρονικού
οξέος του οργανισμού μας(HA) – ένα ζωτικής σημασίας συστατικό, το οποίο μπορεί να συγκρατήσει μέχρι και
1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται επαρκή ενδοκυττάρια αλλά και εξωκυττάρια ενυδάτωση. Το HA παράγεται και ανανεώνεται φυσικά
από τον οργανισμό, έτσι ώστε να κρατά το δέρμα νεανικό και ανθεκτικό, ωστόσο, χάνουμε ημερησίως έως και 50%
της ποσότητάς του, με αποτέλεσμα την εμφάνιση χαλάρωσης και τη δημιουργία όλο και πιο βαθιών ρυτίδων – κυρίως πιο εμφανών γύρω από την περιοχή των ματιών.

 

Environ Youth EssentiA Vita-Peptide Eye Gel

Επιστημονικά προηγμένο τζελ ματιών που περιέχει απαραίτητες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και ειδικά επιλεγμένα πεπτίδια. Το Vita-Peptide Eye Gel είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση των περιβαλλοντικών επιθέσεων και την γήρανση στην περιοχή των ματιών. Ενισχύει τη διαδικασία σχηματισμού κολλαγόνου και ελαστίνης και συντελεί στην ενίσχυση της ενυδάτωσης και τη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών ρυτίδων.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός πεπτιδίων έχει μυοχαλαρωτική δράση στη σύσπαση των μυών στο πόδι της χήνας και στην γενικότερη περιοχή των ματιών για σταδιακή μείωση των γραμμών έκφρασης.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
• Ρυτίδες
• Χαλάρωση
• Μαύροι κύκλοι
• Οιδήματα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
• Matrixyl® 3000
• Dermaxyl®
• Argireline®
• Βιταμίνη Α (Παλμιτικός εστέρας)
• Βιταμίνη C (Τετραϊσοπαλμιτικός εστέρας)
• Βιταμίνη Ε
• Εκχύλισμα δενδρολίβανου

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση εφαρμόστε μικρή ποσότητα στην περιοχή των ματιών πρωί και βράδυ. Περιμένετε να απορροφηθεί και μετά εφαρμόστε την κατάλληλη κρέμα από τη σειρά Youth EssentiΑ.