Οι άνδρες είναι γνωστό ότι βαριούνται να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπό τους θα βελτιωθεί αισθητά με μια αντιρυτιδική κρέμα. Δε συζητάμε καν την περίπτωση να χρησιμοποιούν άλλο προϊόν το πρωί, άλλο μετά το ξύρισμα και άλλο το βράδυ. Όσα προϊόντα και να τους κάνετε δώρο λοιπόν, εκεί θα κάθονται να πιάνουν σκόνη. Εκτός κι αν επιλέξετε ένα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά και εύκολα για πολλές περιπτώσεις.

Η Clinique For Men δημιούργησε μια ενυδατική κρέμα με προηγμένη τεχνολογία αυτό-αναπλήρωσης που βοηθάει την επιδερμίδα να ενυδατώνεται για έως και 72 ώρες. ‘Εχει ενεργό νερό αλόης που αναζωογονεί το δέρμα αμέσως μόλις εφαρμοστεί, έχει υαλουρονικό οξύ και moisture-holding super matrix που σφραγίζουν την υγρασία της επιδερμίδας και χάρη στην τεχνολογία αυτοαναπλήρωσης επιτρέπει στην επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού.

Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί ως κρέμα ημέρας και ως after-shave αλλά και ως ενυδατικό για τις παρανυχίδες στα χέρια ή σύμμαχος ενάντια στο φριζάρισμα των μαλλιών αφού μπορεί να εφαρμοστεί στις άκρες για να τιθασεύσει. Επιπλέον, έχει ανάλαφρη oil-free υφή και είναι ιδανική για στοχευμένη ενυδάτωση σε περιοχές του δέρματος που εμφανίζουν έντονη ξηρότητα.

Επομένως, ένα προϊόν που ταιριάζει σε κάθε του ανάγκη, είναι το τέλειο δώρο που θα εκτιμήσει και -κυρίως- θα χρησιμοποιήσει.