Η επιλογή ενός αρώματος που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου είναι μια ιεροτελεστία που δεν πρέπει να την προσπερνάς. Δε φτάνει μόνο να είσαι καθαρός και να μυρίζεις σαπούνι. Όπως και συ έλκεσαι από ένα σωστά αρωματισμένο κορίτσι έτσι και εκείνη.

Πρέπει δε να χρησιμοποιείς συστηματικά το άρωμα στην καθημερινότητά σου και όχι μόνο στις εξόδους με το κορίτσι σου. Δε χρειάζεται να βάλεις ένα μπουκάλι . Μια δύο σταγόνες στα επίμαχα σημεία είναι αρκετές. Για να καταλάβεις  αν το άρωμα που δοκίμασες σου πηγαίνει καλό είναι να το ψεκάσεις στο εσωτερικό του καρπού σου και να περιμένεις λίγα λεπτά προκειμένου να δεις αν ταιριάζει στην επιδερμίδα σου καθώς οι φερομόνες σε συνδυασμό με το άρωμα θα μυρίζουν διαφορετικά στο σώμα σου απ’ ότι στο μπουκάλι. Μη δοκιμάσεις πολλά μαζί καθώς το αποτέλεσμα δε θα είναι ξεκάθαρο. Επίσης, ζήτησε τη γνώμη της πωλήτριας αν εσύ δεν μπορείς να αποφασίσεις καθώς η γνώμη της θα είναι αντικειμενική.

Οι κατηγορίες των αρωμάτων:

Eau Fraiche:Είναι η πιο ελαφριά εκδοχή και έχει μικρή διάρκεια που κρατά το πολύ μια ώρα

Eau De Cologne: Διαρκεί η μυρωδιά δύο ώρες και είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι

Eau De Toilette: Έχει υψηλή συγκέντρωση ελαίων και διάρκεια 3 ώρες plus

Eau De Parfum: Η καλύτερη επιλογή. Διαρκεί έως 8 ώρες

Parfum: Διαρκεί έως 24 ώρες ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

Πώς να εφαρμόσεις  το άρωμα

Πάντα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα  στα πιο θερμά σημεία του κορμιού (λαιμός, καρποί, αγκώνες, στήθος και ποτέ πάνω στα ρούχα γιατί μπορεί να αλλοιώσει το χρώμα τους.

Εμείς, ως κορίτσια σου προτείνουμε το YSL,   YLIVE.Το μυρίσαμε και είναι τέλειο!

Σε αντίθεση με το YEAU DE TOILETTE, που είναι ένα δροσερό,νεανικό άρωμα για έναν άνδρα έτοιμο να επιτύχει, και με το YEAU DE PARFUM, που είναι ένα πιο δυνατό, έντονο άρωμα για ένα άνδρα που έχει ήδη επιτύχει πολλά από τα όνειρά του και προσπαθεί να επιτύχει ακόμα περισσότερα ,το YLIVE παρουσιάζει ένα νέο βήμα στον δρόμο προς τη προσωπική επιτυχία. Σχεδιασμένο για έναν αυτοδημιούργητο άνδρα έτοιμο να επιτύχει,το YLIVE είναι η οσφρητική ενσάρκωση του άνδρα που δε φοβάται να  ρισκάρει και να αλλάξει τη ζωή του πιστεύοντας στον εαυτό του. Κλείνει μέσα του την αίσθηση της έξαψης. Το YLIVE, δημιουργήθηκε  από τον αρωματοποιό Dominique Ropion (τηςIFF) ακολουθεί τη φιλοσοφία των υπόλοιπων αρωμάτων του οίκου.

Το μπουκάλι  του YLIVE με τις έντονες γωνίες είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που σχεδίασε η Suzanne Dalton για το YEAU DE TOILETTE, αλλά και για το YEAU DE PARFUM. Όπως λέει η ίδια,«εκφράζει την καθαρότητα»και διακόπτεται από ένα φωτεινό, μεταλλικό Y. Για το YLIVE, το μπουκάλι ντύνεται με ένα σκούρο μπλε ντεγκραντέ χρώμα που ξεκινά από βαθύ μπλε του μεσονυκτίου στο πάνω μέρος και εξελίσσεται σε φωτεινό, διάφανο γαλάζιο στη βάση.

Μην ξεχνάς πως ο άντρας διακρίνεται από την ευγένειά του, το άρωμά του και τα παπούτσια του!