Ο χειμώνας ήρθε και σκέφτεσαι πως πλέον το γυμναστήριο δεν είναι και πρωταρχική ανάγκη. Λάθος μεγάλο! Εμείς ψάξαμε τις μυϊκές ομάδες που λατρεύουν οι γυναίκες και σου δίνουμε ξανά κίνητρο για να παλέψεις με τα… σίδερα!

 

Πήχεις

 

Οι γυναίκες παρατηρούν αμέσως τον γυμνασμένο πήχη σε έναν άντρα. Όταν βλέπουν έναν πήχη μεγάλο αμέσως υποθέτουν πως μπορείς να κάνεις τα πάντα. Από το να χτίσεις ένα σπίτι μέχρι να τους κουβαλάς τις τσάντες με τα ψώνια από το supermarket! Για να “φτιάξεις” τον πήχη σου, υπάρχουν ειδικά σφιχτηράκια, τα οποία θα σου δώσουν τον όγκο που θες στο άψε-σβήσε! Εναλλακτικά μπορείς να τους γυμνάσεις με τους αλτήρες.

 

Κοιλιακοί

 

Μπορεί να έχεις δικέφαλα στο μέγεθος μπάλας bowling. Μπορεί να τρικέφαλα σου να τρομάζουν τον Chuck Norris! Αλλά αν δεν έχεις τους σωστούς κοιλιακούς τίποτα από αυτά δεν έχει αξία. Και οι κυρίες ψάχνουν τους γυμνασμένους κοιλιακούς. Δεν ζητάνε να είσαι σε κατάσταση για… τρίλιζα, αλλά μια γυμνασμένη κοιλιά πάντα αρέσει. Το μεγάλο μυστικό είναι προσεγμένη διατροφή αλλά και έξυπνη εκγύμναση των κοιλιακών, καθώς μην ξεχνάς πως είναι και εκείνοι μύες και δεν χρειάζονται υπερφόρτωση καθώς θα έχεις τραυματισμούς.

 

Γλουτιαίοι

 

Ναι, εννοούμε τον πισινό σου. Οι γυναίκες μας τσεκάρουν εκεί, όπως και εμείς. Αν ένας πισινός είναι καλογυμνασμένος αλλάζει όλο το σώμα στον άντρα. Η καλύτερη άσκηση για να πετύχεις έναν πισινό σε στυλ… Beyonce (αλλά σε αντρικό), είναι το squat, η οποία θεωρείται ο “βασιλιάς” της εκγύμνασης των ποδιών. Και όχι άδικα…

 

Πλάτη

 

Μια μεγάλη πλάτη, με ένα V στην μέση συναρπάζει την κάθε γυναίκα. Το ότι οι άντρες με μεγάλη πλάτη είναι ελκυστικοί στις γυναίκες, αποτελεί κατάλοιπο από την εποχή των… Παγετώνων, καθώς οι πρόγονες μας έψαχναν προστασία την οποία έβρισκαν πίσω από την πλάτη του συντρόφου τους (ας τους κυνηγούσε κανένα μαμούθ και θα τα λέγαμε)! Η καλύτερη άσκηση για μια όμορφη και καλογυμνασμένη πλάτη είναι το μονόζυγο, το οποίο θα σου δώσει τη δυνατότητα να δουλέψεις και άλλες μυϊκές ομάδες παράλληλα.

 

Στήθος

 

Όσο sexy βρίσκεις εσύ ένα όμορφο γυναικείο στήθος, άλλο τόσο το βρίσκουν οι γυναίκες σε εμάς. Ο γράφων σου μιλάει από εμπειρία. Ένα γυμνασμένο στήθος τραβάει αμέσως τα γυναικεία βλέμματα και θα αλλάξει το σώμα σου άμεσα. Στα θετικά είναι πως οι μυϊκές ίνες στο στήθος “φουσκώνουν” αμέσως, οπότε μπορείς να έχεις αποτελέσματα γρήγορα. Καλύτερη άσκηση είναι οι πιέσεις πάγκου με αλτήρες, ωστόσο φρόντισε να τις πραγματοποιείς και στις 3 θέσεις (σε επικλινή πάγκο, σε ίσιο και σε κατακλινή).

 

Δικέφαλα

 

Οι γυναίκες, σύμφωνα με έρευνες, εκτιμούν έναν άντρα με μεγάλα δικέφαλα, καθώς αισθάνονται ασφάλεια. Δεν θέλουν βέβαια να είσαι έτοιμος για το Mister Olympia, αλλά να έχεις δικέφαλα δυνατά και γραμμωμένα. Καλύτερη άσκηση δεν υπάρχει για αυτή τη μυϊκή ομάδα, καθώς είναι όλες αποτελεσματικές, ωστόσο φρόντισε να γυμνάζεις τόσο την έξω, όσο και την έσω μοίρα στα δικέφαλα σου.

 

Bonus Tip: Τρικέφαλα

 

Μπορεί οι κυρίες να μην σχολίασαν τα τρικέφαλα, ωστόσο εμείς τα βάζουμε στη λίστα γιατί αυτά γεμίζουν τα… μανίκια! Τα γυμνασμένα τρικέφαλα είναι αυτά που θα αλλάξουν την οπτική στο χέρι σου και θα το κάνουν από μεγάλο… εντυπωσιακό! Η καλύτερη άσκηση είναι τα kick backs αλλά και οι γαλλικές πιέσεις, ενώ μην ξεχνάς πως πρέπει να γυμνάσεις και τις δυο μοίρες (έσω-έξω).