Ένταση, Ποιότητα και Ευελιξία είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο multimedia πολυεργαλείο της Smart Electronics κάνει τα πάντα και συμφέρει!

Έχει φοβερό, νεανικό, design και περιλαμβάνει ραδιόφωνο, μπορεί να λειτουργήσει σαν ανοικτή ακρόαση για το κινητό σας, συνδέεται ασύρματα με Bluetooth, έχει υποδοχή USB για στικάκι αλλά και για κάρτα μνήμης και, τέλος, έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία!

Τι περισσότερο θα μπορούσε κάποιος να θέλει, και μάλιστα μόνο με 9,90€ !!!

Το πρώτο που θα παρατηρήσετε, είναι ότι αντίθετα από τις περισσότερες προτάσεις της αγοράς που απλά «παίζουν», αυτή η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ένα ισχυρό ηχείο των 3 Watts RMS για παραγωγή εξαιρετικά καθαρού και υψηλής έντασης ήχου, σε μικρό και ιδιαίτερα φορητό μέγεθος, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Φυσικά, τα κύρια πλεονεκτήματα του μοντέλου αυτού είναι ο ελκυστικός σχεδιασμός του και η κατασκευή από ποιοτικό, matte υλικό, με υφασμάτινη επένδυση στο εμπρός μέρος και αντιολισθητικά «πόδια», αλλά και το μικρό του βάρος και μέγεθος που πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να το μεταφέρετε πανεύκολα, οπουδήποτε! Τέλος, μπορείτε εύκολα να το κρεμάσετε στο backpack ή το τιμόνι του ποδηλάτου.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, τις εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και την ευκολία χρήσης της συσκευής!

Η συσκευή διαθέτει θύρες για κάρτα microSD αλλά και για USB stick, αν θέλετε να αναπαράγετε τη μουσική σας απ’ευθείας, χωρίς τη μεσολάβηση ασύρματης σύνδεσης.

Όμως η σύνδεση Bluetooth 4.2 είναι το μεγαλύτερο «ατού» του. Όταν το συνδέσετε έτσι ασύρματα, στον υπολογιστή, στο tablet, αλλά κυρίως στο smartphone σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής, και φυσικά ως εξωτερικό ηχείο για τη handsfree λειτουργία.

Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει αρκετές ώρες αυτονομίας, ενώ η φόρτιση της γίνεται πολύ απλά μέσω ενός τυπικού καλωδίου microUSB που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Το καλώδιο αυτό λειτουργεί και ως κεραία για το FM ραδιόφωνο, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή λήψη!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και δώστε μοναδική διάσταση και εξαιρετική φορητότητα στις multimedia εμπειρίες σας!