Καλοκαιράκι και ετοιμαζόμαστε για διακοπές; Επαγγελματικό ταξίδι και ετοιμάζουμε τις αποσκευές μας; Ένας μόνιμος μπελάς είναι οι φορτιστές.

Ένα ή δύο κινητά, tablet, φωτογραφικές μηχανές και γενικά τα gadgets της παρέας ή της οικογένειας, όλα θέλουν το… φορτιστή τους!

Στην πράξη όλοι ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει ένα κουβάρι καλώδια, πολύπριζα, άγχος να μην ξεχάσουμε το φορτιστή κάποιας συσκευής και κάθε φορά που αλλάζουμε ξενοδοχείο μάζεμα και μεταφορά…

Ησυχάστε, υπάρχει πρακτική λύση και δεν είναι άλλη από το USB πολύμπριζο σε μορφή… φρούτου!

Διαθέτει συνολικά 4 θύρες USB και 4 υποδοχές για πρίζα σούκο, έτσι είναι ικανό να φορτίσει οποιοδήποτε smartphone, tablet, powerbank, και γενικά κάθε φορητή συσκευή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Αρκεί να έχετε μαζί το καλώδιό του, χωρίς να είναι απαραίτητος ο φορτιστής! Μπορεί να «σηκώσει» φορτίο έως 2.500W οπότε πρακτικά μπορείτε να συνδέσετε πάνω του όσες ηλεκτρονικές συσκευές θέλετε!

Έρχεται σε διάφορα, summer χρώματα και θυμίζει κομμένο στη μέση φρούτο, ενώ είναι ποιοτικό, σταθερό σε επίπεδες επιφάνειες και με ένα πολύ ανθεκτικό καλώδιο τροφοδοσίας. Μάλιστα, μπορεί να δεχθεί ακόμα και μη ευρωπαϊκές συσκευές με διαφορετικές πρίζες!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics μόνο με 14 ευρώ και σταματήστε να ψάχνετε μεμονωμένους φορτιστές και ελεύθερες θύρες USB για να φορτίσετε την αγαπημένη σας συσκευή.