Τώρα που το καλοκαίρι ήρθε, ένας πανικός για τα παραπάνω κιλά και την εμφάνιση μας στην παραλία, μας έπιασε.Την αλήθεια θα την πούμε. Με την γυμναστική έχουμε τσακωθεί και δεν μιλάμε, αλλά το spinning που αποτελεί «μόδα» τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα μας προκαλεί ένα ενδιαφέρον. Αναζητήσαμε λοιπόν πληροφορίες για το πόσο γρήγορα θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα, σε τι βοηθάει το spinning -εκτός από την απώλεια λίπους- και γενικά τα πάντα γύρω από αυτό.

Έτσι λοιπόν, επισκεφτήκαμε το ZAROU ZONE και συγκεκριμένα τον Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη (κατά κόσμον Zarou) για να μας μιλήσει γι’αυτό που είναι ειδικός. Βρεθήκαμε λοιπόν στην Κωνσταντινουπόλεως 31 όπου βρίσκεται το γυμναστήριο του, και τον ανακρίναμε –με την θέληση του βασικά– για να μας πει τα όλα. Στην είσοδο το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς είναι αυτή η αφίσα:

13461139_1070141036394504_151877691_o

Όπως πολύ καλά κατάλαβες, η εικονιζόμενη είναι η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία έχει τον Zarou για γυμναστή της, όπως ακριβώς και ο Αποστόλος Τότσικας, η Ρούλα Ρέβη, ο Αλέξης Γεωργούλης η Δήμητρα Ματσούκα κ.α. Εντάξει οι βλέψεις μας δεν είναι για εξώφυλλο, αλλά καταλάβαμε γρήγορα ότι ο Βαγγέλης κάνει πολύ σοβαρά την δουλειά του και μέσα από αυτό παίρνει και δίνει χαρά. Το λέει και στο παρακάτω βίντεο, άλλωστε.

Στο πρόγραμμα της εσωτερικής ποδηλασίας λοιπόν (spinning) μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ενδείκνυται εξίσου ως μέσο αποθεραπείας για σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και για την περίοδο εγκυμοσύνης, αφού είναι 100% ασφαλές για τους ασκούμενους και των δύο περιπτώσεων. Τα πόδια είναι αυτά που δουλεύουν και ασκούνται και σε καμία περίπτωση δεν γυμνάζονται τα σημεία απ’τον κορμό και πάνω.

Όσον αφορά τις θερμίδες, με το 45λεπτο πρόγραμμα μπορούμε να χάσουμε από 600 εώς 1000, ενώ για να περνάμε και ευχάριστα, το κάθε μάθημα συνοδεύεται από μουσικές και video προβολές. Όπως λέει κι εκείνος «το πρόβλημα για κάποιον που κάνει πρώτη φορά, είναι ότι θα θέλει ολοένα και περισσότερο να το κάνει». Μήπως να ξεκινήσουμε;

Τα λέει εδώ όλα ο Zarou καλύπτοντας όλες τις απορίες: