Μια βάση κινητού για το ποδήλατο, το πατίνι ή τη μοτοσυκλέτα σας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, ειδικά αν διανύετε πολλά χιλιόμετρα καθημερινά με το δίκυκλό σας. Το κινητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως GPS ενώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε ποιος σας καλεί και αν χρειάζεται να σταματήσετε για να απαντήσετε ή όχι.

Για την ασφάλεια του κινητού σας (και τη δική σας), όμως, χρειάζεται μια ποιοτική και στιβαρή βάση. Θα τη βρείτε στη γκάμα μας, με μεταλλική κατασκευή 100% και απίστευτη σταθερότητα, ενώ μπορεί να δεχθεί κινητά πολύ μεγάλου πλάτους αλλά και λοιπές συσκευές με οθόνη (π.χ. GPS). Μέσω μιας μεταλλικής βίδας μπορείτε πανεύκολα να ασφαλίσετε ή να απελευθερώσετε τη συσκευή σας, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός αποκλείει το ενδεχόμενο αυτή να πέσει προς τα κάτω όταν την απασφαλίζετε.

Η στερέωση στο τιμόνι γίνεται μέσω του ειδικού, μεταλλικού bracket και εξασφαλίζει ότι η βάση δεν πρόκειται να κουνηθεί ποτέ από τη θέση της! Στη συσκευασία θα βρείτε και μαλακά «μαξιλαράκια» ώστε η βάση να μην προκαλέσει φθορά στο τιμόνι κατά το σφίξιμο, αλλά και το απαραίτητο κλειδάκι allen για την τοποθέτησή της.

Μόλις βρήκατε την βάση κινητού που πάντα ψάχνατε! Αποκτήστε την μόνο με 15,50 ευρώ από την Smart Electronics!