Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι οι τάσεις στα αντρικά τείνουν προς τις βερμούδες, και φέτος το επιβεβαιώσαμε! Ειδικά στην νέα cool κολεξιόν του Bershka για την νέα σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, είδαμε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για βερμούδες. Το ιδανικό casual ρούχο για τον κάθε άντρα που προσέχει το στυλ του αλλά και το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα που δεν ξέρει τι να πάρει στον σύντροφό της.

Για πολλούς, η βερμούδα είναι το πιο άνετο ρούχο του καλοκαιριού, και όχι αδίκως. Τώρα, θα συμβάλλει και στο στυλ, πέρα από την άνεση. 

Το καλοκαίρι, ειδικά στην Ελλάδα, δεν γίνεται να μην φορέσεις βερμούδα. Η διαφοροποίηση από το κλασικό κοντό αντρικό παντελόνι είναι ότι οι βερμούδες φέτος τελειώνουν πάνω από το γόνατο. Αυτό το μήκος δίνει ένα πολύ πιο μοντέρνο και χαλαρό μα ταυτόχρονα προσεγμένο στυλ. Επίσης, κολακεύει και αναδεικνύει πολύ καλύτερα τους γυμνασμένους τετρακέφαλους.

Καθώς το denim εξακολουθεί να είναι από τους πρωταγωνιστές της σεζόν, θα δούμε πολύ να φοριούνται τζιν βερμούδες.

Στην συλλογή του Bershka σίγουρα θα βρεις την ιδανική βερμούδα για το στυλ σου, αφού οι επιλογές είναι αμέτρητες και για κάθε γούστο.

Επίσης, είναι μεγάλη τάση και οι βερμούδες αθλητικού τύπου να φοριούνται στην βόλτα. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες, σκισίματα, μοτίβα all over και τύπου cargo είναι μερικά από τα σημαντικότερα σχέδια της σεζόν.

Θα βρείτε όλες τις βερμούδες – για κάθε γούστο στο e-shop του bershka.com/gr/

βερμούδες    βερμούδες βερμούδες βερμούδες βερμούδες