Πόσο μικρό μπορεί να γίνει ένα κινητό τηλέφωνο; Σχεδόν όσο μια… επαγγελματική κάρτα, είναι η απάντηση και η απόδειξη είναι το X8 που θα βρείτε στη γκάμα της Smart Electronics!

Πρόκειται για ένα πραγματικό κινητό τηλέφωνο που όμως έχει πάχος μόλις 5,8 χιλιοστών και διαστάσεις 82×52 χιλιοστών. Έτσι μπορεί να χωρέσει κυριολεκτικά οπουδήποτε, ακόμα και στο πορτοφόλι σας, μαζί με τις πιστωτικές, και κοστίζει μόλις 21,90€ !!!

Παρά τις μικρές του διαστάσεις, δε του λείπει τίποτα από πλευράς λειτουργιών και χρηστικότητας. Μπορεί να δεχθεί μια κάρτα SIM και μια microSD για να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, ενώ διαθέτει microUSB θύρα για τη μεταφορά αρχείων και τη φόρτισή του, που γίνεται ταχύτατα, χάρη στη μικρή μπαταρία των 320mAh!

Μικρή, αλλά θαυματουργή, καθώς το τηλέφωνο καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια και έτσι δε χρειάζεται φόρτιση πάνω από μια φορά την εβδομάδα! Δείτε το X8 σε πλήρη δράση στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

Το X8 ανήκει στην κατηγορία «φτερού» αφού ζυγίζει μόνο 30 γραμμάρια και έτσι θα νιώθετε σα να μη το… μεταφέρετε, ενώ είναι μαύρο και πολύ διακριτικό.

Στο εμπρός μέρος έχει μια LCD οθόνη 0,96” που όμως είναι έγχρωμη και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε SMS και να πλοηγηθείτε στο μενού του, ενώ στο κάτω μέρος της θα βρείτε τα πολύ λεπτά πλήκτρα του και ένα D-Pad. Στο πάνω μέρος έχει ακόμα και LED φακό που μπορείτε να ενεργοποιείτε με το πάτημα ενός κουμπιού, για να φωτίσετε σε μια περίπτωση που το χρειαστείτε.

Εκτός από τηλέφωνα και SMS, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 500 επαφές και έως 50 μηνύματα, καθώς έχει MediaTek επεξεργαστή και αποθηκευτικό χώρο έως 4GB μέσω microSD για τη μουσική και τα αρχεία σας.

Διαθέτει Bluetooth v3.0 ώστε να το συνδέετε με hands-free ή άλλες συσκευές, ή μπορείτε να του συνδέσετε ενσύρματα ακουστικά μέσω της microUSB θύρας (και του αντίστοιχου αντάπτορα σε audio jack που προμηθεύεστε ξεχωριστά.

Υποστηρίζει GSM 900/1800 δίκτυα και εκπέμπει ελάχιστη ακτινοβολία σε σχέση με ένα smartphone (μόλις 0,283 Watts/Kg), ενώ διαθέτει δεκάδες δυνατότητες και ρυθμίσεις που θα σας λύσουν τα χέρια: ημερολόγιο, ξυπνητήρι, FM ραδιόφωνο, αριθμομηχανή, audio player και πολλά ακόμη!

Το X8 είναι ιδανικό για 2ο ή 3ο τηλέφωνο και μπορεί να μεταφερθεί με άνεση ακόμα και στην τσέπη σας, ώστε να μη χρησιμοποιείτε άσκοπα το «καλό» σας smartphone, αν δε το χρειάζεστε. Ιδανικό και για αθλητές που θέλουν την αγαπημένη τους μουσική εν ώρα άθλησης, αλλά και να μη χάνουν κλήσεις ή σημαντικά μηνύματα, για όσους εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες και δε θέλουν να «τραυματίσουν» το smartphone τους, αλλά και για πολλές, ακόμη, κατηγορίες χρηστών που θα ήθελαν ένα σχεδόν αθέατο κινητό.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να έχετε ένα δεύτερο κινητό, άκρως διακριτικό, ιδανικό για αντικατάσταση του smartphone όταν κινδυνεύει από κλοπή ή από τη φύση, όπως π.χ. στην παραλία.