Η Jennifer Lawrence είναι η νέα αγαπημένη του τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin ο οποίος ήταν για 10 χρόνια παντρεμένος με την Gwyneth Paltrow. Κι ενώ το κλίμα θυμίζει “Σουηδία” με άτομα από το περιβάλλον της 42χρονης ηθοποιού να δηλώνουν στο Us Weekly πως η Paltrow δεν έχει πρόβλημα με το ειδύλλιο του πρώην συζύγου και πως ανυπομονεί να γνωρίσει τη Lawrence, η τελευταία μάλλον έχει ήδη κάνει τη λάθος δήλωση.

Η 24χρονη κάτοχος Όσκαρ δήλωσε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Vanity Fair ότι θεωρεί πως η δίαιτα χωρίς γλουτένη ‘είναι η νέα cool διατροφική διαταραχή’. Μαντέψτε ποια είναι μία από τις πιο διάσημες ακολούθους της gluten-free δίαιτας

…η  Gwyneth Paltrow, η οποία αναλύει και το πρόγραμμα διατροφής της στο βιβλίο που έχει γράψει με τίτλο “It’s All Good”.

‘Κάθε διατροφολόγος, γιατρός και υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής που ξέρω υποστηρίζει πως η γλουτένη είναι βαριά για τον οργανισμό μας και πως οι περισσότεροι έχουμε δυσανεξία σε αυτή ή στη χειρότερη περίπτωση, αλλεργία’ δήλωσε η Lawrence στη συνέντευξη της ‘Όταν στην οικογένεια μου δεν τρώμε μακαρόνια, ψωμί ή επεξεργασμένες τροφές όπως το λευκό ρύζι, μας μένει μια πείνα, αυτή που σου συμβαίνει όταν δεν τρως υδατάνθρακες’.

H Jennifer Lawrence έχει στο παρελθόν μιλήσει ανοιχτά για την κριτική που δέχτηκε για το βάρος της, ειδικά στην αρχή της καριέρας της, και έχει απορρίψει κατηγορηματικά την εμμονή του Χόλιγουντ με τις ακραίες δίαιτες και το ιδανικό σώμα. Η Gwyneth Paltrow πάλι δεν παύει να ανακαλύπτει και να διαδίδει νέες δίαιτες.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πως όταν συναντηθούν οι δύο κυρίες μάλλον δεν θα μιλήσουν για φαγητό…